Booking

Ankomst
Afrejse
Book nu
Kontakt Webshop

Vi giver dig unikke oplevelser i smukke rammer


Hotel Fjordgården er et klassisk, firestjernet hotel til dig, der ønsker et kvalitetshotel med masser af atmosfære, stemning og en unik beliggenhed. Hotellet ligger i udkanten af den charmerende købstad Ringkøbing og bare få minutters gang fra Ringkøbing fjord. Hotellet skaber de perfekte rammer for en afslappende hoteloplevelse - uanset om du er her på ferie, i forretningsøjemed eller på gennemfart.

Skal du arrangere jeres næste møde?

Læs, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se vores mødepakker her.

Drømmer du om at bo på et hotel med en behagelig og afslappet atmosfære?
Vi tør derfor godt garantere dig en unik og særlig hoteloplevelse. Uanset om du er her på gennemfart, for at nyde en afslappende ferie eller i forretningsøjemed.  Vi gør os umage for at skabe en unik oplevelse for alle, der besøger os. Vi forkæler dig med lækker mad, der følger årstidens gang og med lokale råvarer. Og med en placering ved Ringkøbing Fjord og tæt på Vesterhavet, er du sikret fantastiske oplevelser i naturen.

Se hotellets værelser

Tag på rundtur på hotellet

Se attraktioner i området

Vi er med dig hele vejen
Vores ambition er at skabe unikke oplevelser og store øjeblikke. Derfor samarbejder vi kun med branchens bedste, faguddannede folk. Uanset, om du besøger os i forbindelse med dit arbejde eller på et romantisk weekendophold, så sætter vi en stor ære i at give dig en oplevelse, der lever op til dine forventninger. Vores mål at yde optimal service og give dig en mindeværdig oplevelse. 

Vi har gæster, som kommer igen år efter år
Generation efter generation. Det er vi utrolig stolte af. Det er både private gæster, som besøger os i deres ferier. Og virksomheder -store som små, som bruger os i forbindelse med møder og konferencer. De kommer igen, fordi de er tilfredse med den oplevelse, vi giver dem på hotellet. Og den atmosfære, de kan mærke, når de er her.

Er der noget, vi kan hjælpe med?
Vi sidder klar til hjælpe dig. Ring på tlf. 97 32 14 00, eller send en mail til rec@fjordgaarden.dk 

 

 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små