Værelser
Tæt på naturen - nær ved hav og fjord

Fjordgaarden værelser

Fjordgaarden er indrettet med 98 værelser i forskellige kategorier. Fælles for dem alle er stemningen af RO, en lang liste af inkluderede services og vores lækre morgenbuffet efter en nat i bløde dyner.

Standardværelse

Klassisk værelse med dobbeltseng 20 m2 og udsigt til vores gårdhave eller grønne områder.

Placeret nær restaurant og loungeområde ved receptionen. Værelset har brusebadeværelse, hårtørrer, tv, telefon, kaffe-te sæt og wifi.

Book standardværelse

Business

Et klassisk værelse med ekstra plads, dobbeltseng 28 m2 og hyggeligt sofaområde. Værelset har udgang til egen terrasse eller fransk altan med udsigt til vores gårdhave eller grønne områder.

Placeret nær restaurant og loungeområde ved receptionen. Værelset har brusebadeværelse eller mindre badekar, hårtørrer, tv, telefon, kaffe-te sæt og wifi.

Book businessværelse

Business plus

Smagfuldt indrettet og rummeligt værelse 35 m2 i luksuriøse varme farver med udsigt til vonå og rørskoven eller vores gårdhave. 

Alle værelser har egen balkon, udgang til egen terrasse eller græsareal. Komfortabel dobbeltseng og hyggeligt sofaområde. Værelserne er indrettet med badeværelse med kar eller brus, hårtørrer, tv, lænestole med sofabord, skrivebord, telefon, kaffe-te sæt og wifi.

Værelserne er placeret nær vores Kurbad og giver let adgang til vores spa og wellnesstilbud.

Book business plus værelse

Suite

Dyekjærsuiten er opkaldt efter den lokale kunstner Christian Dyekjær, der har malet de billeder der hænger på væggene.

Suiten er holdt i moderne kølige nuancer og er perfekt til afslapning, enten med drikkevarer fra den gratis minibar i det hyggelige sofaarrangement foran det 65" store Fjernsyn eller i det lækre rummelige badeværelse med badekar.

Book suiten

Særlige værelser til dig med hund

Ta' hunden med og overnat på 1 af vores 6 hyggelige hundeværelser, hvor det ikke kun er de 2-benede, der får en seng at sove i.

Vi hygger om jer alle og sørger for vand og madskåle på værelset, samt en blød hundepude til menneskets bedste ven.

Dette standardværelse ligger i sin egen afdeling af hotellet og har egen lukket terasse med udgang til vores gårdhave.

Book hundeværelse

RO er fundamentet på Fjordgaarden

"Om du tjekker ind i suiten eller vælger et standardværelse hos os, kan du forvente RO, NÆRVÆR og masser af TID til dig. Vi er ambitiøse og vores vigtigste opgave er at gøre dit ophold hos os til en unik oplevelse af RO."     
- Brian Madsen, Direktør