Velkommen i restauranten.
Glæd dig til en madoplevelse med RO og tid.
Holdet på Fjordgaarden brænder for faget, de er ambitiøse og bestræber sig på at give dig både store og små oplevelser, når du besøger vores restaurant...
Alle har de respekt for både råvarer og profession. Langt de fleste af vores råvarer er danske og gerne lokale, når muligt. Her respekteres
råvarernes sæsoner – for det er bare sådan, at danske jordbær og asparges smager allerbedst om sommeren, og at vildt og rodfrugter
hører efteråret til. Den bevidsthed gør, at vores forretning kan bidrage bæredygtigt i forhold til miljøet.
Vi ved også, at når vi henter råvarerne ude ved den lokale landmand eller fra auktionshallen i Hvide Sande, så giver det dig de mest unikke
smagsoplevelser af Vestjylland. Det ser vi både som bæredygtig adfærd og rettidig omhu over for vores natur og dygtige lokale producenter.
Her i vores restaurant, vil vi gerne give dig plads og tid til RO, til at nyde nærværet, mens vi gør os umage med at opfylde dine ønsker og behov.
Skulle det ske, at vi laver en fejl, så tøv ikke med at sige til, vi undskylder ærligt og retter op
– for din samlede oplevelse er det vigtigste.
Ring til os og bestil bord. Vi kan kontaktes døgnet rundt på 9732 1400 eller på mail rec@fjordgaarden.dk
Restauranten har åbent
Mandag til Søndag kl. 17.30 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 21.30
At finde den helt rigtige vin til maden kan være en mission i sig selv, men de fleste ved ikke hvad det glas man skænker vinen i faktisk betyder for smagen og oplevelsen når man drikker den.
I Fjordgaardens restaurant har vi ikke kun tænkt på vinen, men også hvordan den serveres.
Læs om glassets betydning for smagen Vinkort
Find et ROligt hjørne før eller efter middagen eller nyd en god kop kaffe når du har lyst. I vores hyggelige lounge kan du slå dig ned for en stund eller sætte dig med din arbejdscomputer.
Dagens aviser samt et spændende udvalg af litteratur om naturen og området er til fri afbenyttelse.
Barkort og udvalgte lækkerier
Flere gange om året inviterer vi Jer til unikke aftener, hvor Nikolaj og hans dygtige hold udvælger særlige råvarer eller vine og sammensætter en speciel menu.
Vinaftener, fisk & skaldyr eller noget helt tredje. Vestjylland rummer et væld at skønne råvarer, der er værd at hylde.
Book bord til vores næste event...Kære gæster,
Hotellet har åbent for overnatninger, vi serverer morgenmad på værelset.
Restauranten og kurbadet er lukket pga. regeringens restriktioner
Vi glæder os til at få lov til at forkæle jer igen.