Glæd dig til en madoplevelse med RO og tid.
Holdet på Fjordgaarden brænder for faget, de er ambitiøse og bestræber sig på at give dig både store og små oplevelser, når du besøger vores restaurant...
Når du booker et ophold på Fjordgaarden i perioden fra den 1 juli til den 12 august, får du serveret køkkenets lækre sommerbuffet i restauranten fra kl. 17:30 - 21:30 alle dage. Sommerbuffeten er velsammensat og består af årstidens lækre råvarer.

Alle har de respekt for både råvarer og profession. Langt de fleste af vores råvarer er danske og gerne lokale, når muligt. Her respekteres
råvarernes sæsoner – for det er bare sådan, at danske jordbær og asparges smager allerbedst om sommeren, og at vildt og rodfrugter
hører efteråret til. Den bevidsthed gør, at vores forretning kan bidrage bæredygtigt i forhold til miljøet.
Vi ved også, at når vi henter råvarerne ude ved den lokale landmand eller fra auktionshallen i Hvide Sande, så giver det dig de mest unikke
smagsoplevelser af Vestjylland. Det ser vi både som bæredygtig adfærd og rettidig omhu over for vores natur og dygtige lokale producenter.
Her i vores restaurant, vil vi gerne give dig plads og tid til RO, til at nyde nærværet, mens vi gør os umage med at opfylde dine ønsker og behov.
Skulle det ske, at vi laver en fejl, så tøv ikke med at sige til, vi undskylder ærligt og retter op
– for din samlede oplevelse er det vigtigste.