Ophold
Vælg ophold, koncerter & events i Ringkøbing ved Vesterhavet

Tag dig tid til RO

Fjordgaarden er en velfortjent dosis RO midt i hverdagens vildskab. Omgivet og inspireret af vestjysk natur, vand og vind tilbyder vi en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og en solid gastronomisk oplevelse.

Læs mere

Sådan skaber vi både rammerne og indholdet til din stille pause.

Fjordgaarden er RO.
Til dig. Og til dem, du tager en pause sammen med.

Vi (ja, de fleste af os faktisk) savner generelt ro i hverdagen. Og specifikt et fysisk og mentalt afbræk fra en travl hverdag og tid til at dyrke forsømte relationer. Og Fjordgaarden er svaret.

Men selvom svaret er enkelt, er varianterne mange – for ro er mange ting: En gåtur i frisk vestjysk vind, timevis af selvforkælelse i kurbad, en tiltrængt massage, en lang lur i lune dyner, et veltilberedt måltid, der serveres, fordybelsen i en god bog, tid til lange snakke og nye oplevelser, tid til at lave ingenting.

Fjordgaarden tilbyder alt det. Fjordggaden tilbyder ro i dedikerede udgaver og flere afskygninger.

Ophold med hav, fjord, natur og historie. Vælg din miniferie i Vestjylland

Oplev Vild RO med et ophold eller en miniferie ved Ringkøbing Fjord.

Book dit ophold nu

Blæst, sol, hav og sand mellem tæerne. Året rundt kan du forvilde dig ud i den rå natur og opleve den RO og kraft det giver at fylde lungerne med frisk luft, lytte til bølgerne og smage salten på læberne.

Der er højt til himlen - lige udenfor hotellets døre. På cykel eller til fods er naturen og Vesterhavet indenfor rækkevidde. 

Læs mere om ophold ved Vesterhavet

Gastronomiophold - mad & vin fra Fjordgaarden

Book ophold med tre eller fem retter

madRO på Fjordgaarden betyder smag, gode råvarer og fornemmelsen af at kokken i køkkenet godt ved hvor fisken kommer fra og tjeneren kan anbefale den vin, der passer til. 

Det betyder tid til at sætte sig til bords og bare nyde smagene og duftene sammen.

Læs om vores Gastronominophold..

Kurbadsophold - din genvej til RO

Pssst, kom nu afsted... I trænger til det. Du ved godt, hvem du skal have med.
Bare jer... Afsted til en velfortjent dosis ro, en pause fra hverdagens travlhed? Vi kender godt den fornemmelse og vi har de helt rigtige ophold med spa og wellness til dig.

Vælg dit kurbadsophold lige her..

Ophold med musik, standup & dans

KulturRO - Musik, kunst, det gode grin og plads til at danse. Ringkøbing tilbyder mange kulturelle oplevelser og sammen med lokale kræfter har Fjordgaarden året rundt ophold med oplevelser.

Tag dig tid til et skønt ophold med en lækker middag og adgang til et af byens kulturelle tilbud. 

Hvem skal du opleve næste gang?

Jul og nytår på Fjordgaarden 2020

Ser du frem til den kolde tid? til lysene i træerne, følelsen af varme drikke og bløde dyner? 

Vi glæder os faktisk til det bliver november og december. For det er en ganske særlig tid på Fjordgaarden. Der er pyntet op og vi hilser både på gamle bekendte og nye julegæster.  

I kurbadet har vi også forberedt spændende oplevelser med fokus på velvære, varme og RO. Glæd jer til oplevelser der forkæler kroppen og sanserne. 

Læs mere om jul og nytår på Fjordgaarden