Job på Fjordgaarden
Ledige stillinger

Vil du være en del af holdet på Fjordgaarden?

RO til det fortravlede liv

Fjordgaardens aktiviteter, gæsterelationer og samarbejdet blandt medarbejderne bygger på vores DNA, RO.

For at gøre denne værdi mere håndgribelig, har vi formuleret fem underliggende værdier, vi har in mente, når vi tager vores uniform på. 

RESPEKT - NÆRVÆR - ÆRLIG - BÆREDYGTIG - AMBITIØS

Disse værdier er grundfundamentet i alt, hvad vi fortager os – derfor er det vigtigt, at DU kan se sig selv i disse værdier og efterleve dem i hverdagen.

 

Herunder kan du se de stillinger, der for øjeblikket er ledige på Fjordgaarden. Du er altid velkommen til at kontakte afdelingslederen i den relevante afdeling, hvis du ønsker flere oplysninger.

Konferencekoordinator

Vi søger en salgsorienteret konferencekoordinator. Erfaring fra hotel med SPA afdeling vil være et ekstra plus.  

Du brænder for at være den person der målrettet arbejder med at skabe unikke oplevelser for gæsterne og planlægge disse så alle detaljer får rette fokus internt i øvrige afdelinger på hotellet. 

Du har service og samarbejde i årene og medvirker aktivt til, at der hver dag skabes det bedste værts- og kollegaskab. Du kommer til at spille en vigtig rolle i afdelingen og dens videre udvikling. Både i forhold til kultur og resultater. 

Læs mere om stillingen og se, hvordan du søger her

Fjorgaarden søger dygtig og engageret receptionist

Vi er i en rivende udvikling, vi leder efter den helt rigtige receptionist til at yde service og værtskab på højt niveau. 

Fjordgaarden arbejder ind i en fremtid med udvikling og mange spændende forandringer, dertil har vi brug for fagligt ambitiøse, ærlige, nærværende medarbejdere. Din arbjedsopgaver vil blandt andet være: 

- Modtagelse og servicering af gæster, samt daglige rutiner i receptionen, ind- og ud-check af gæster og besvare mails og telefonhenvendelser.

Er du vores nye receptionist? 

Læs mere her

Kok

Vi søger lige nu en kreativ og fleksibel kok, der ikke er bange for at tage ansvar. Du vil blive en del af ungt, dynamisk og stærkt samarbejdende kokketeam, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da køkkenteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, a la carte og kurbadsophold.

Læs mere om stillingen og se, hvordan du søger her

Kokkeelev

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, hvor gæster, gode kolleger, professionalisme, udvikling og kvalitet er i fokus. Du bliver en del af et dynamisk hotelteam, som medvirker til at opretholde et højt serviceniveau og tager ansvar i hverdagen for at give vores gæster unikke øjeblikke.

Vi søger en kokkeelev der er ny skæring på branchen, klar på nye udfordringer. Med masser af gå på mod, og em stor interesse for madlavning.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da køkkenteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, og a la carte og kurbadsophold.

Læs mere om stillingen her

Tjener

Vi søger efter en faglig dygtig og passioneret tjener, der brænder efter at være en del af et dynamisk team.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor gæster, gode kolleger, professionalisme, udvikling og kvalitet er i fokus. Du bliver en del af et dynamisk hotelteam, som medvirker til at opretholde et højt serviceniveau og tager ansvar i hverdagen for at give vores gæster unikke øjeblikke.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da tjenerteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, og a la carte.

Læs mere om stillingen som tjener

Tjenerelev

Vi søger en passioneret og nysgerrig tjenerelev, der brænder efter at være en del af et Hotel i vækst og udvikling.

Restaurantens primære opgave er at bespise alle hotellets gæster – med 98 værelser betyder det, at du skal kunne være en del af driften i en travl restaurant med flere seating om aftenen

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da tjenerteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, og a la carte.

Læs mere om stillingen og se, hvordan du søger her

Reservetjenere & bartendere

Vi søger ansvarlige og pligtopfyldende tjener, der brænder efter at være en del af et dynamisk team.

Du bliver en del af en dynamisk og travl arbejdsplads i spændende udvikling med vores nye kurbad i fokus og får en arbejdsplads med fokus på medarbejdertrivsel og godt sammenhold.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da tjenerteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, og a la carte.

Læs mere om stillingen her

Morgentjener

Vi søger efter en faglig dygtig og passioneret morgentjener, der brænder efter at være en del af et hotel i vækst og udvikling.

Vi tilbyder en selvstændig fuldtidsstilling, hvor du sammen med det øvrige tjenerteam forventes at skabe unikke resultater med fokus på service og kvalitet.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at have ansvar for morgenmaden og konferencer, samt sikre en korrekt kvalitet og god oplevelse for gæsterne.

 

Læs mere om stillingen og se, hvordan du søger her

Uopfordrede ansøgninger

 Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Du kan sende din ansøgning til vores mail: rec@fjordgaarden.dk

Skriv gerne i emnefeltet, hvilket job du søger. f.eks.  tjener/deltid- så vi kan sende den videre til vores afdelingsledere.