Tag med på en kulinarisk rejse, hvor naturens dybe smage møder vinens forførende nuancer. Vi inviterer til en særlig vinaften med vildt her på Fjordgaarden, hvor køkkenet har sammensat en menu bestående af 5 forskellige serveringer - alle med vildt som tema.
Hver ret er nøje udtænkt for at fremhæve de elegante, vilde råvarer – fra de fine og sarte smagsnoter til de kraftigere, mørkere toner. Til hver servering får du præsenteret et særligt udvalgt glas vin, håndplukket af HJ Hansen Vin, som på aftenen deler deres ekspertise, passion og fortællinger om vinene.
Det bliver en helhedsoplevelse, hvor mad og vin smelter sammen i en stemningsfuld ramme, og hvor du som gæst får lov til at fordybe dig i både den gode madoplevelse og viden om vin.
MENUEN PÅ AFTENEN
Snacks
Rosmarinkiks med andemousse og honningristet druer
Krystade med koldrøget ørred
Forret
Røget helt, smørstegt hjertesalat med citron, blommekompot og græskarkerner
Mellemret
Vol-au-vent med kaninragout
Hovedret
Krondyrfilet, svampe, løg, kastanje, syltet rødløg, pommes anna og madeirasauce
Dessert
Tarte tatin, vaniljeis og havtornkompot
Arrangementet finder sted fredag 31. oktober og begynder med en velkomst klokken 18.00