Bassiner & saunaer
Oplev vores kurbadsritualer

Vand, damp, salt, varme, & ild

Mærk din krop - mærk elementerne. Det er fundamentet for vore kurbadsunivers

Træd indenfor... I Fjordgaardens Kurbad venter RO'en på dig. Glæd dig til varmen fra vores mange saunaer og følelsen af vandet omkring dig. Naturen er overalt hos os. Hør og mærk den i vinden på tagterrassen inden du sænker dig ned i vores 36 grader varme Fjordbassin på taget.

Det hele venter på dig i Ringkøbing ved fjorden og tæt på Vesterhavet.

Fire saunaer, tre skønne bassiner, dampbad & et væld af andre elementer.

 

 

Kurbadsbassinet

Vores største bassin - med masser af lys fra de store vinduer. Udsigt til Kurbadshaven og mange massagedyser rundt om i bassinet.

Med sine 34C er bassinet dejlig varmt og giver afslapning til krop og muskler. Slap af på massagebænken eller flyd ROligt i overfladen. Her er masser af plads til velvære.

Book dit kurbadsophold og oplev velværet

Dampbad

Mærk hvordan blodet strømmer friere gennem kroppen og din hud giver slip på opmagasinerede affaldsstoffer. Lad varmen trænge dybt ind i muskler og led og giv slip på spændingerne.

Den varme damp fylder lungerne og menes at kunne rense godt ud i næse og luftveje. Tag gerne lidt isterninger med fra vores isfontæne. Det køler behageligt under den intense dampoplevelse.

Mærk din krop arbejde og tøm hovedet.

Køb et klippekort - og kom igen og igen...

Til tops i Fjordbassinet 36C

Du kan mærke, at du lever på vores tagterrasse. Året rundt kan du mærke elementerne - blæst, sol, salt fra havet og regndryp.

Kontrasten til det skønne 36 C varme vand er fantastisk og når du åbner øjnene fanger udsigten til fjorden, rørskoven & markerne blikket.

Om sommeren kan du slappe af i loungemøblerne og lade solstrålerne trænge ind, og om vinteren lokker bassinets varme og det er svært at forlade.

Book et ophold med RO og mærk naturen fra Fjordbassinet

Saunaer - lad varmen trænge ind

Salt, finsk, aroma & infrarød. Vores mange saunaoplevelser lader varmen trænge dybt ind og giver mulighed for at opleve forskellige niveauer af varme.

I vores aroma og saltsauna kommer flere sanser i brug og du kan nyde den blidere varme og opleve duft fra aroamerne og smagen af himalayasalt på tungen.

Foretrækker du den intense varme fra den finske sauna eller den blide varme fra vores infrarøde sauna? Vi har saunaoplevelsen til dig.

Hvordan skal din Kurbadsdag se ud? - Se vores udbud her

Kurbadssuiten - komplet nærvær kun for jer

Oplev komplet nærvær. Et særligt rum til to med fuldstændig fokus på afslapning og velvære. Eksklusiv tid - kun for jer.
Bestil i god tid og prøv et af vores skønne ritualer.

I vores to rummelige badekar får I RO krydret med et dampende urtebad. Salte, urter og aromaer fylder luften og trænger ind i huden mens i blot skal læne jer tilbage, nyde et glas bobler og tiden sammen.

Kurbadssuiten er jeres tidslomme fyldt med velvære.

Kurbadssuiten tilkøbes ved at kontakte receptionen på tlf.: 9732 1400

Se vores udvalg af ritualer