Kurbadssuiten

Velkommen i rørskovens stille RO

Her er jeres eget stille hjørne i Kurbadet. Et særligt rum designet til to personer. Læn jer tilbage i vores to store badekar. Mærk varmen fra vandet og oplev nogle af de skønne parbehandlinger vi har designet kun til jer.

Skum - urter - mælkebade

Prøv et af vores skønne ritualer

 

Kurbadssuiten

Oplev komplet nærvær. Et særligt rum til to med fuldstændig fokus på afslapning og velvære. Eksklusiv tid - kun for jer.

I vores to rummelige badekar får I RO krydret med et dampende urtebad. Salte, urter og aromaer fylder luften og trænger ind i huden mens i blot skal læne jer tilbage, nyde et glas bobler og tiden sammen.

RO for to er jeres tidslomme fyldt med velvære.

Book det ønskede rituale her

 

Få 30% rabat på de skønne ritualer, når du besøger Kurbadet en hverdag

Hvis du besøger Kurbadet fra mandag til torsdag, kan du få 30% rabat på vores udvalg af skønne kurbadsritualer. Book ritualet her.

Sørg for at bestille i god tid, da der er et begrænset antal tider. 

 

Ritualer

C- Vitaminboost:

30 minutter - 700 kr. (fre-lør) for to personer 

Træd indenfor i vores kurbadssuite til duft af friske citrus noter, dæmpet hyggelig belysning og tid til at slappe af. I badekarrene venter et sandt boost til kroppen - C-vitamin fra havtorn og citron - saft fra ingefær. Gør dig klar til ren kropforkælelse.

Sænk dig ned mellem frisk citron og find ROen. 

Mens din hud bliver smidig og renset i badet kan du styrke dig på et sundt C vitamin shot - havtorn, ingefær og friskpresset æblejuice.

C-vitaminshot, cocktail, frugt & mandler m.m.

Book C-Vitaminboost

 

Mælkebad       

30 minutter - 700 kr. (fre-lør) for to personer 

Gedemælk og plejende olier fra Kurland opløses i det tempererede vand. Mælkebade er kendt for at blødgøre og tilføre vitaminer, samt hjælpe hudens egen helingsproces.
Der serveres et glas bobler (mulighed for at få alkoholfri), frugt & mandler.

Sænk dig ned i det mælkehvide bad og lad varmen, olierne og duftene omslutte dig.

Slap herefter af med et glas bobler (mulighed for at få alkoholfri), et valgfri glas Søbogaard, frugt, mandler og en Oreo kiks.

Book Mælkebad

                                           

Antiinflammatorisk bad

30 minutter - 700 kr. (fre-lør) for to personer 

Gør dig klar til at forkæle din krop med vores nye Antiinflammatorisk bad, bestående af bladselleri og lime. Sænk dig ned i det varme vand og lad tankerne holde RO for en stund. 

Særligt stofferne apigenin og luteolin fra selleri menes at kunne reducere inflammationstilstande i kroppens væv.

Mens du sidder og nyder RO'en, kan du styrke dig på en detox drink, grøntsagsstænger, saltede mandler og et glas crement.

Book Antiinflammatorisk bad

 

VERDEN bad

30 minutter - 700 kr. (fre-lør) for to personer 

Få en ekstraordinær sanseoplevelse med vores eksklusive VERDEN bad. Sænk dig ned i VERDENs helt unikke duftunivers og mærk, hvordan deres rige badeolie nærer og forkæler huden med naturlige og veganske ingredienser. 

Mens du nyder de nordiske dufte og indånder ROen, kan du forkæle dit ansigt med en fugtgivende ansigtsmaske. For at fuldende jeres særlige kvalitetstid i kurbadssuiten serverer vi ingefærshots, en Dark'n Stormy drink, frisk frugt og salte mandler.

Book VERDEN bad

Kontakt os og book kurbadssuiten

Book din behandling ved at kontakte Kurbad Fjordgaarden

Telefon: 9675 0409

mail: kurbad@fjordgaarden.dk

 

 

Ring Send en mail