Kropsbehandlinger

Behandlinger i kurbadet

Nyd ekstra forkælelse med en behandling i vores prisvindende kurbad. Husk at der er hverdagspriser med op til 30 % rabat på alle de kropsbehandlinger du finder herunder.

Mud Wrap - 50 minutter

Mud Wrap tilbydes også som parbehandling.

Detox & anti-cellulite behandling med termisk mudder fra Montalcino i Toscana

Intensiv helkropsindpakning der indledes med hudfornyende frugtsyrepeeling efterfulgt af maske. Lad din krop stimuleres af alger og mineralrigt termisk vand fra kilden i Montalcino i Toscana, kendt for sin anti-cellulite og afgiftende effekt. Eksklusive æteriske olier renser vævet i dybden, mens Fucus- og Laminaria-alger reducerer synligt tegn på cellulite.

Under behandlingen får du en ansigtsmaske, der går ind og tilfører fugt.

Til alle hud- og cellulitetyper. Uegnet til gravide eller ammende kvinder og ved forstyrrelser af skjoldbruskkirtlen.

Book behandling

Hot Stone Massage - 75 minutter

Hot Stone Massage er en dybdegående, behagelig og beroligende behandling.

Massagen løsner muskelspændinger og udmærker sig ved at trænge 3-4 cm. ned i huden. Samtidig skaber kombinationen af de varme basaltsten og de æteriske olier en detox virkning, som udskiller affaldsstoffer.

Basaltstenene er fra Andesbjergene i Peru. Stenene er håndudvalgt og mineralindholdet er certificeret af University of San Augustin, Faculty of Geology, Geophysic & Miner Inferny.

Anbefalet til dem med muskel smerter og spændinger, som har behov for dyb afslapning og velvære. Gravide kan kun benytte denne massage, hvis de kan ligge komfortabelt på ryggen.

Book behandling

Release helkropsmassage – 60 min

Release helkropsmassage tilbydes også som parbehandling.

Afslappende velværemassage med faste tryk på triggerpunkter. Massagen er udviklet af Comfort Zone og udføres med Comfort Zones blend, olie og cremé fra deres produktlinje Tranquillity.

Blend lavet af essentielle olier og på amaranth olie - udvundet med maximal omtanke på renhed og bæredygtighed. Tranquillity Bodycream indeholder også amaranth olie og er ekstra nærende og plejende. Body olien er af 89% naturlig oprindelse.

Book behandling

Den ultimative – 60 min

Den ultimative tilbydes også som parbehandling.

Den ultimative er en blid kropsbehandling og helkropsmassage inklusiv ansigtsbehandling og decolte, hvis det ønskes. Udviklet af Comfort Zone til Fjordgaarden.

Et massageritual, der har tæt forbindelse med gamle massagetraditioner fra fire verdensområder samles i den eksklusive Comfort Zone AROMASOUL ELEMENTS MASSAGE. Inviterer kroppen til dyb afslapning og er en helstøbt sensorisk oplevelse for krop og sind.

Oplev velvære og afslapning med denne behandling.

Book behandling

Release - tilpasset dine behov - 30 minutter

Release massagen tilbydes også som parbehandling.

Læg dig godt til rette og gør dig klar til 30 minutters massage, hvor vi tager os af de områder, du har behov for. Denne afstressende massage udføres med de eksklusive produkter fra Comfort Zone. 

Book behandling

Pro sleep - 60 minutter

Pro sleep tilbydes også som parbehandling.

En comfort zone signatur behandling, der innovativt arbejder på flere sanser for at give den ultimative afslapning og give forbedret søvn.

En synergi af ​​en unik blanding af æteriske olier, den skræddersyede Tranquillity ™ Sound og den eksklusive TRANQUILLITY PRO-SLEEP giver et roligt sind og en kroptilstand, der fremmer søvn og hjælper med at modvirke udbrændthed som eks. jetlag. Inspireret af ayurvediske og indonesiske Sea Malay, kombineret med brugen af ​​bløde børster vil gøre dig dybt afslappet.

Anbefales til dem, der føler sig stressede, ude af stand til at slappe af og har problemer med at sove godt. Ideel efter lange perioder med stress eller rejser til en ny tidszone. Du vil føle dig som ny og din hud vil føles silkeblød.

Book behandling

Online booking

Book en behandling online og find det tidspunkt som passer bedst ind i din kalender.

Vi glæder os til at forkæle dig med en behandling i Kurbad Fjordgaarden.

Book behandling

Behandlinger til krop & ansigt

Oplev vores skønne behandlinger og nyd RO'en

Vi er stolte over vores team på Kurbad Fjordgaarden. Her er alle AMBITIØSE og bestræber sig for at give dig en enestående oplevelse, hver gang du besøger os.

Vi har RESPEKT for vores produkt, behandlingsmenuer og vores organisation. Vores nøje udvalgte behandlingsprodukter fra Comfort Zone udviklet af videnskabelige forskere dedikeret til BÆREDYGTIG skønhed med over 3.000 årlige test af produkter, 100% vegansk og indeholder hverken farvestoffer, silikone, sulfater eller mikroplast mm.

Comfort zones produkter er fremstillet med energi fra fornyelige kilder under Co2 neutral produktion, genanvendelig emballage og Green PE-plast. vi vil, som kurbad, sælge et produkt skabt af værdier baseret på BÆREDYGTIGT materiale, og hvor processer prioriteres med omtanke for miljøet.

 

Læs mere

Vi skaber, for vores gæster, en oplevelse der tillader sig at give RO og nyde NÆRVÆRET under god samvittighed i tæt kontakt med naturen, mens vi gør os umage med at opfylde vores gæsters ønsker og behov.

Vores brede platte af kurbadsritualer og behandlinger tager udgangspunkt i kvalitet, ÆRLIGHED og RO.

Skulle det forekomme, at vi ikke lever op til dine forventninger, tøv ikke med at kontakte personalet så vi hurtigt kan vende din oplevelse af kurbadet til en succes. 

Vi håber, du vil nyde dit kurbadsbesøg, ROEN og NÆRVÆRET, vi er her for din skyld.