Krop & ansigt
Behandlinger i kurbadet

Behandlinger til krop & ansigt

Oplev vores skønne behandlinger og nyd RO'en

Vi er stolte over vores team på Kurbad Fjordgaarden. Her er alle AMBITIØSE og bestræber sig for at give dig en enestående oplevelse, hver gang du besøger os.

Vi har RESPEKT for vores produkt, behandlingsmenuer og vores organisation. Vores nøje udvalgte behandlingsprodukter fra Comfort Zone udviklet af videnskabelige forskere dedikeret til BÆREDYGTIG skønhed med over 3.000 årlige test af produkter, 100% vegansk og indeholder hverken farvestoffer, silikone, sulfater eller mikroplast mm.

Comfort zones produkter er fremstillet med energi fra fornyelige kilder under Co2 neutral produktion, genanvendelig emballage og Green PE-plast. vi vil, som kurbad, sælge et produkt skabt af værdier baseret på BÆREDYGTIGT materiale, og hvor processer prioriteres med omtanke for miljøet.

 

Læs mere

Vi skaber, for vores gæster, en oplevelse der tillader sig at give RO og nyde NÆRVÆRET under god samvittighed i tæt kontakt med naturen, mens vi gør os umage med at opfylde vores gæsters ønsker og behov.

Vores brede platte af kurbadsritualer og behandlinger tager udgangspunkt i kvalitet, ÆRLIGHED og RO.

Skulle det forekomme, at vi ikke lever op til dine forventninger, tøv ikke med at kontakte personalet så vi hurtigt kan vende din oplevelse af kurbadet til en succes. 

Vi håber, du vil nyde dit kurbadsbesøg, ROEN og NÆRVÆRET, vi er her for din skyld.

Kontakt os for at forhøre, hvornår der er ledige tider på 9675 0409.

 

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling - 60 min - 1.050 kr

Remedy produkt linje - Beroligende, styrkende og bestykkende til sart hud 

Vores Remedy ansigtsbehandling er en parfumefri behandling, der går ind og beroliger og genopbygger hudens beskyttende barriere, glatter og nærer huden. Med præ-biotika, Marula Oil, Marvel of Peru og Solsikke Lipider giver Remedy ansigtsbehandlingen næring og barrierebeskyttelse. Du får også den eksklusive Comfort Zone COMFORT TOUCH FACE MASSAGE, der stimulerer det dybe hudvæv. 

Remedy er velegnet til alle sensitive hudtyper, især reaktiv, rød, varm, sart og skrøbelig hud, samt duftallergikere. 

Hvis du har en hudtype med uren, acne og rosacea tilbydes en mere skånsom behandling.

 

Kropsbehandlinger

Mud Wrap                                   50 minutter                     650,00           kr.

Pro-sleep                                    60 minutter                     850,00           kr.  

Release helkropsmassage             60 minutter                     950,00           kr.

Female touch                               60 minutter                  1.050,00           kr.

Release rygmassage                    30 minutter                      550,00          kr. 

 

Behandlingsbeskrivelser

Mud Wrap - 50 minutter - 650 kr.

Detox & anti-cellulite behandling med termisk mudder fra Montalcino i Toscana

Intensiv helkropsindpakning der indledes med hudfornyende frugtsyrepeeling efterfulgt af maske. Lad din krop stimuleres af alger og mineralrigt termisk vand fra kilden i Montalcino i Toscana, kendt for sin anti-cellulite og afgiftende effekt. Eksklusive æteriske olier renser vævet i dybden, mens Fucus- og Laminaria-alger reducerer synligt tegn på cellulite.

Under behandlingen får du en ansigtsmaske, der går ind og tilfører fugt.

Til alle hud- og cellulitetyper. Uegnet til gravide eller ammende kvinder og ved forstyrrelser af skjoldbruskkirtlen.

 

Pro sleep - 60 minutter - 850 kr.

En comfort zone signatur behandling, der innovativt arbejder på flere sanser for at give den ultimative afslapning og give forbedret søvn.
En synergi af ​​en unik blanding af æteriske olier, den skræddersyede Tranquillity ™ Sound og den eksklusive TRANQUILLITY PRO-SLEEP giver et roligt sind og en kroptilstand, der fremmer søvn og hjælper med at modvirke udbrændthed som eks. jetlag. Inspireret af ayurvediske og indonesiske Sea Malay, kombineret med brugen af ​​bløde børster vil gøre dig dybt afslappet.

Anbefales til dem, der føler sig stressede, ude af stand til at slappe af og har problemer med at sove godt. Ideel efter lange perioder med stress eller rejser til en ny tidszone. Du vil føle dig som ny og din hud vil føles silkeblød.

 

Release helkropsmassage – 60 min – 950 kr.

Afslappende velværemassage med faste tryk på triggerpunkter. Massagen er udviklet af Comfort Zone og udføres med Comfort Zones blend, olie og cremé fra deres produktlinje Tranquillity.

Blend lavet af essentielle olier og på amaranth olie - udvundet med maximal omtanke på renhed og bæredygtighed. Tranquillity Bodycream indeholder også amaranth olie og er ekstra nærende og plejende. Body olien er af 89% naturlig oprindelse.

 

Female touch – 60 min – 1.050 kr.

Female touch er en blid kropsbehandling og helkropsmassage inklusiv ansigtsbehandling og decolte hvis det ønskes - også velegnet til gravide. Udviklet af comfort zone.

Et massageritual, der har tæt forbindelse med gamle massagetraditioner fra fire verdensområder samles i den eksklusive comfort zone AROMASOUL ELEMENTS MASSAGE.  Inviterer kroppen til dyb afslapning og er en helstøbt sensorisk oplevelse for krop og sind.

Oplev velvære og afslapning med denne behandling.

 

Release rygmassage - 30 minutter - 550 kr.

Læg dig godt til rette og gør dig klar til en intensiv rygmassage. I denne 30 minutters massage er der fokus på nakke, skuldre, arme, ryg og lænd. 

Denne afstressende massage udføres med de eksklusive produkter fra Comfort Zone. Kurbadsterapeuten går ind og trykker på de forskellige trykpunkter langs ryggen, der er med til at løsne op i den øvre torso. 

Kontakt os og book en behandling

Book din behandling ved at kontakte Kurbad Fjordgaarden

Telefon: 96 75 04 09

mail: kurbad@fjordgaarden.dk

 

 

Ring Send en mail