SaunaGus
Giv slip på tankerne og få ro med SaunaGus i Kurbadet

Oplev ekstraordinær RO med saunagus

Se vores faste weekendprogram

Saunagus på Fjordgaarden

Ah, findes der noget som varme og naturlige olier, der beroliger sindet, skaber ro og kropsbevidsthed? Nu kan du stresse af og indånde roen med saunagus på Fjordgaarden. Vi tilbyder saunagus som et tilkøb til kurbadsadgang fast hver weekend.
Vi har også særlige TirsdagsGus aftener, hvor du betaler for en samlet pakke med kurbadsadgang og fire saunagus. Disse events ligger hver anden tirsdag. Se mere og book TirsdagsGus herunder.

Se mere og book TirsdagsGus her

Hvad er saunagus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss, der betyder damp. Under gussessionen hældes vand, is og æteriske olier på de varme saunasten, som danner varme dampe i rummet. Saunagusmesteren bruger håndklæde og vifte til at fordele varmen og olierne rundt i saunaen, så I kan nyde virkningen på krop og i sind. Gusmesteren vil guide jer igennem hele oplevelsen, så I kun behøver at koncentrere jer om at give slip på tankere og indånde roen.

Gode råd

For at få den bedste saunagus oplevelse, anbefaler vi, at du sørger for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen. Hvis det er første gang, at du skal nyde vores saunagus anbefaler vi, at du sidder på de nederste bænke. Jo højere du sidder, jo varmere vil det være.

Praktisk

Du kan kun deltage i weekendernes saunagus, hvis du også har købt adgang til kurbadet. Hvert hold har et begrænset antal pladser - derfor kræves tilmelding til kurbadspersonalet. Pris for deltagelse: 55 kr.

Book din plads via telefon

Book din plads via mail

 

Saunagus hver weekend 2024 

Lørdage: 14.00-17.00

Søndage: 9.30-11.30

 

Book din plads via telefon

Book din plads via mail