Krop & ansigt
Behandlinger i kurbadet

Behandlinger til krop & ansigt

Oplev vores skønne behandlinger og nyd RO'en

Vi er stolte over vores team på Kurbad Fjordgaarden. Her er alle AMBITIØSE og bestræber sig for at give dig en enestående oplevelse, hver gang du besøger os.

Vi har RESPEKT for vores produkt, behandlingsmenuer og vores organisation. Vores nøje udvalgte behandlingsprodukter fra Comfort Zone udviklet af videnskabelige forskere dedikeret til BÆREDYGTIG skønhed med over 3.000 årlige test af produkter, 100% vegansk og indeholder hverken farvestoffer, silikone, sulfater eller mikroplast mm.

Comfort zones produkter er fremstillet med energi fra fornyelige kilder under Co2 neutral produktion, genanvendelig emballage og Green PE-plast. vi vil, som kurbad, sælge et produkt skabt af værdier baseret på BÆREDYGTIGT materiale, og hvor processer prioriteres med omtanke for miljøet.

 

Læs mere

Vi skaber, for vores gæster, en oplevelse der tillader sig at give RO og nyde NÆRVÆRET under god samvittighed i tæt kontakt med naturen, mens vi gør os umage med at opfylde vores gæsters ønsker og behov.

Vores brede platte af kurbadsritualer og behandlinger tager udgangspunkt i kvalitet, ÆRLIGHED og RO.

Skulle det forekomme, at vi ikke lever op til dine forventninger, tøv ikke med at kontakte personalet så vi hurtigt kan vende din oplevelse af kurbadet til en succes. 

Vi håber, du vil nyde dit kurbadsbesøg, ROEN og NÆRVÆRET, vi er her for din skyld.

Behandlingsmenuen består af nøje udvalgte behandlinger, for så vidt muligt at tilpasse forskellige gæsters behov. Produkter er af Comfort Zone. 

Det er muligt at få behandlinger i følgende tidsrum:

 • Mandag - torsdag: 15.00 - 21.00
 • Fredag: 14:00 - 21:00
 • Lørdag: 10:00 - 19:00
 • Søndag: 09:00 - 13:00

 

Vores Kurbad kan kontaktes for booking i ovenstående tidsrum på 9675 0409. Ellers kan man kontakte os hele døgnet på 9732 1400

Ansigtsbehandlinger

 

Ansigtsbehandling - 60 min - 950 kr

 • Comfort zone ansigtsbehandling
 • Målrettet hudpleje med comfort zones produkter
 • Hudtypespecifik behandling
 • Ansigtsmassage

 

Ansigtsbehandling - 90 min - 1295 kr

 • Comfort zone ansigtsbehandling
 • Målrettet hudpleje med comfort zones produkter
 • Hudtypespecifik behandling
 • Ansigtsmassage

Variationer: ansigtsbehandlingerne er fra Comfort Zone og her tilbydes 4 forskellige linjer og hver ansigtsbehandling udføres med ”tranquillity welcome ritual”, og forberedelse af ansigt og øjne:

 

Hydramemory produkt linje

En hydrerende behandling til hudtyper som er dehydreret, trist/grå, stram hud. Tilbydes oftest til unge eller normale hudtyper og har en duft også velegnet til mænd.

 

Remedy produkt linje

Til sart, inflammeret, fedt tør hud, gæster med eksem eller andre hudtyper/ allergener hvor det kræver duftfri produkt. Produktet henvender sig til hud, som trænger til at finde en balance.
til hudtyper med uren, acne og rosacea tilbydes en mere skånsom behandling.

 

Sublime Skin Deluxe produkt linje

En antiaging behandling til kvinder med moden, trist og grå hud, pigmenteringer grov og/ el. tidlig ældning.

 

Skin regimen produkt linje

Modgift til den træthed der følger med stress og storbyens livsstil. Ideel til tidspressede mænd og kvinder der oplever huden træt og trist og mangler vitalitet. 

 

Kropsbehandlinger

Body scrub                               30 minutter                      550,00           kr.

Mud Wrap                                30 minutter                      550,00           kr.

Pro-sleep                                  60 minutter                     850,00           kr.  

Release                                     60 minutter                     850,00           kr.

Female touch                           60 minutter                     850,00           kr.

 

Behandlingsbeskrivelser

 

Bodyscrub - Aromaterapeutisk bodyscrub - 30 minutter 550 kr.
Hudfornyende og aromaterapeutisk kropsbehandling, der forynger hudens udseende. Hele din krop eksfolieres fri for døde hudceller med vulkanske partikler der stimulerer hudens cellefornyelse. Behandlingen afrundes med fugtgivende og dybt nærende indsmøring der giver smidig og glat hud med fornyet glød.

 

Mud Wrap med termisk mudder - 30 minutter - 550 kr.
Intensiv helkropsindpakning der indledes med hudfornyende frugtsyrepeeling efterfulgt af maske. Lad din krop stimuleres af alger og mineralrigt termisk vand fra kilden i Montalcino i Toscana, kendt for sin anti-cellulite og afgiftende effekt. Eksklusive æteriske olier renser vævet i dybden, mens Fucus- og Laminaria-alger reducerer synligt tegn på cellulite.

Til alle hud- og cellulitetyper. Uegnet til gravide eller ammende kvinder og ved forstyrrelser af skjoldbruskkirtlen.

 

Pro sleep - 60 minutter - 850 kr.
En comfort zone signatur behandling, der innovativt arbejder på flere sanser for at give den ultimative afslapning og give forbedret søvn.
En synergi af ​​en unik blanding af æteriske olier, den skræddersyede Tranquillity ™ Sound og den eksklusive TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASSAGE giver et roligt sind og en kroptilstand, der fremmer søvn og hjælper med at modvirke udbrændthed som eks. jetlag. Inspireret af ayurvediske og indonesiske Sea Malay massagetag, kombineret med brugen af ​​bløde børster vil gøre dig dybt afslappet.
Anbefales til dem, der føler sig stressede, ude af stand til at slappe af og har problemer med at sove godt. Ideel efter lange perioder med stress eller rejser til en ny tidszone. Du vil føle dig som ny og din hud vil føles silkeblød.

 

Release - full body massage – 60 min – 850 kr.
Afslappende velværemassage med faste tryk på triggerpunkter. Massagen er udviklet af Comfort Zone og udføres med Comfort Zones blend, olie og cremé fra deres produktlinje Tranquillity.

Blend lavet af essentielle olier og på amaranth olie - udvundet med maximal omtanke på renhed og bæredygtighed. Tranquillity Bodycream indeholder også amaranth olie og er ekstra nærende og plejende. Body olien er af 89% naturlig oprindelse.

 

Female touch – 60 min – 850 kr.
Kropsbehandling og helkropsmassage inklusiv ansigtsbehandling og decolte hvis det ønskes - også velegnet til gravide. Udviklet af comfort zone.

Et massageritual, der har tæt forbindelse med gamle massagetraditioner fra fire verdensområder samles i den eksklusive comfort zone AROMASOUL ELEMENTS MASSAGE.  Inviterer kroppen til dyb afslapning og er en helstøbt sensorisk oplevelse for krop og sind.

 • Blid helkropsmassage
 • Afspænding
 • Aromatherapy associates essentielle olier
 • Lavendelolie
 • Mini Ansigtsbehandling

Oplev velvære og afslapning med denne behandling.

Kontakt os og book en behandling

Book din behandling ved at kontakte Kurbad Fjordgaarden

Telefon: 97 32 14 00

mail: rec@fjordgaarden.dk

 

 

Ring Send en mail