Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Fjordgaarden's webshop

Alle priser på Fjordgaardens webshop er angivet i danske kroner (kr. eller DKK) og er inkl. dansk moms (25%) og afgifter, eller point - (Benefitspoint - Small Danish Hotels loyalitets program)

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, samt stavefejl i vores webshop, samt i al korrespondance vedrørende varen.

Vi tager forbehold for afgiftsændringer samt for udefrakommende pris- og valutaændringer. 

Vi tager forbehold for at billeder som vises af varer i Fjordgaardens Webshop, samt på vores hjemmeside og i tilsendt materiale kan afvige fra varens egentlige udseende. Billeder der vises er kun vejledende. 

Bemærk venligst. Ved betaling med udenlandske kreditkort vil der være et gebyr på det samlede fakturabeløb Eurocard, Mastercard, Visa, Amex og Diners 3,75%

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.fjordgaarden.dk
Hvis du er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Energitillæg 

Prisstigningerne på energi har desværre gjort det nødvendigt for Fjordgaarden at indføre midlertidige energitillæg fra 3. oktober 2022. Beløbene holdes så lave som muligt og dækker kun det absolutte minimum, der skal til for, at vi kan opretholde driften af Fjordgaarden. Tillæggene afregnes i forbindelse med opholdet. Tillæg vil blive justeret hvert kvartal efter energiprisernes udvikling. Første gang 1. januar 2023. Tillæg afregnes i forbindelse med opholdet.

Energitillæg for kurbadsophold med overnatning er dkk 98,- per værelse per overnatning fra 3. oktober 2022.

Energitillæg for en almindelig overnatning er dkk 48,- per værelse per overnatning fra 3. oktober 2022.

Energitillæg er dkk 18,- per person per dag for deltagelse i møder og events fra 3. oktober 2022.

Energitillæg er dkk 38,- per person ved kurbadsentre eller ved dagkurbadspakke.

Fjordgaardens Webshop

Fjordgaardens Webshop er Fjordgaarden's online webshop. Vores officielle firmadata er:

Fjordgaarden A/S

Vester Kær 28, 

6950 Ringkøbing

TLF. 9732 1400

E-MAIL: rec@fjordgaarden.dk

CVR. 30819926

Betaling & Forsendelse

I Fjordgaardens Webshop kan du betale med betalingskort: Dankort, Visa, Visa/Dankort og Mastercard. Pengene bliver trukket på leveringsdagen. Ved evt. reklamation/returnering vil pengene blive tilbageført indenfor 5 arbejdsdage - eksklusiv eventuelle leveringsomkostninger.

Forsendelse/Levering/Afhentning
Gavebevis sendes via mail i print selv version. Ønskes et fysisk gavebevis bestilles og afhentes det på Fjordgaarden. Det kan dog sendes med post, hvorefter der påregnes administrationudgifter samt porto for pakkepost.

Gavebeviser

Gavebeviser købt på Fjordgaarden og i webshoppen kan anvendes til at købe både momspligtige og momsfri varer på Fjordgaarden.

Gavebevisene i sig selv fungerer fuldt ud som betalingsmiddel, når du først booker opholdet og senere ankommer til hotellet. Husk at booke dit ophold på forhånd.

Gavebevisene er på to sider og er designet til at blive printet på begge sider af ét stykke papir, hvis printerfunktionen på den valgte printer tillader det. De fleste printere tillader dette. Man behøver blot at åbne det vedhæftede gavebevis - en pdf-fil - og så vælge at få den udskrevet på begge sider i udskriftsprogrammet.

Alle gavebevis udstedt af Fjordgaarden er nummererede, så vi nemt kan vejlede modtageren af gavebeviset, når man kontakter os for at booke opholdet eller en overnatning. På nogle af vores gavebevis er der ikke anført en pris, så man behøver ikke spekulere på at dække prisen til. Gavebeviset er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen. Gavebeviset kan ikke ombyttes til kontanter.

I forbindelse med etableringen af vores nye wellnessafdeling vil det fra påsken 2020 koste et tillæg at få adgang til vores Pool/Spaafdeling. Alle gavekort solgt inden d. 1. februar 2019 giver stadig fuld adgang til Pool/Spaområdet i hele gavekortets gyldighedsperiode.

Ønsker man gavebeviset sendt pr. post så kontakt receptionen på telefon 97 32 14 00 eller Rec@fjordgaarden.dk

Alle ordre der sendes fysisk bliver pålagt porto.

Afhentnings adresse:

Fjordgaarden A/S

Vester Kær 28, 

6950 Ringkøbing

Returret

Der er 14 dages retur- / fortrydelsesret på ubrugte varer.
Ved ombytning eller returnering kontaktes Fjordgaarden A/S på mail rec@fjordgaarden.dk eller telefon 97 32 14 00.

Særlige returregler vedr koncertophold og events:

Ved køb af vores koncertophold og events, der indeholder billetter til arrangementer på hotellet, musik på eller udenfor hotellet eller anden underholdning bortfalder din returret når du modtager din ordrebekræftelse. Du er velkommen til at videresælge koncertopholdet/eventbilletten til anden side.

Udgiften i forbindelse med returnering betales af dig som kunde. Vi modtager ikke returvarer der er sendt pr. efterkrav.
Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger:

Bankens navn

Registreringsnummer (4 cifre)

Kontonummer (10 cifre)

Vi tilbagebetaler pengene samme dag, vi modtager varerne. 

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på alle varer.
I tilfælde af en reklamation ombytter Fjordgaarden varen.
Vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser vedr. berettiget reklamation afholdes, efter aftale, af Fjordgaarden A/S

I alle tilfælde bortfalder kundens reklamationsret to år efter leveringen.

Personoplysninger & Databeskyttelse

Fjordgaardens Webshop's retningslinier for indsamling af personoplysninger

Når du besøger Fjordgaardens Webshop kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Dine oplysninger sælger Fjordgaardens Webshop ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. 

I forbindelse med køb af varer på Fjordgaardens Webshop kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis GLS / PostDanmark, og du vil derfor ved bestilling af varer på Fjordgaardens Webshop samtykke i, at Fjordgaardens Webshop videregiver de oplysninger - der er nødvendige til din bestillings gennemførelse og levering - til tredjemand.

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Fjordgaardens Webshop har ikke adgang til Deres kortoplysninger.

Kontaktoplysninger
Fjordgaarden
Vester Kær 28 · DK-6950 Ringkøbing

CVR nr. 30819926
Telefon: 97 32 14 00
Email: rec@fjordgaarden.dk