Sommeren 2020 slår vi dørene op til nye kurbadsoplevelser på Fjordgaarden

 

Er du klar til forkælelse?

Kurbad Fjordgaarden

Om ganske få måneder kan vi byde dig indenfor og allerede nu kan du sørge for at du bliver én af de første. Køb et af vores gavebeviser ovenfor og tilmeld dig nyhedsbrevet herunder - om ikke så længe er det tid til at booke.

Kurbad Fjordgaarden får et af Danmarks bredeste udvalg af spa og wellnessoplevelser og vi glæder os til at byde dig velkommen til en dosis vestjysk RO.

Lige nu står den nye del af kurbadet - med flotte detaljer og en fantastisk udsigt fra taget færdig. Du kan se frem til et Kurbad Fjordgaarden der kan tilbyde dig velvære og fordybelse i vestkystens naturlige vildskab.

 Visualisering af spa og wellnessområde

Vi åbner den 29. maj...

Vores kurbad bliver skabt dag for dag og de nye Spaoplevelser tager form. Det er dejligt og spændende at følge med i. Vi tager jævnligt billeder af de nye tiltag og gør vores bedste for at holde jer opdateret her på siden. På facebook og linkedin vil vi løbende lægge billeder og videoer op, så du kan følge med i de wellness og spaoplevelser vi kan tilbyde på Kurbad Fjordgaarden.

Forventningsfulde og utålmodige

Vi glæder os utrolig meget til at åbne Kurbad Fjordgaarden for Jer så I kan opleve alt det vi har gået og forberedt så længe. I kan være helt sikre på, at vi både er utålmodige og forventningsfulde. Det er meget svært at vente.

Kurbad Fjordgaarden kommer til at ligge øst for hotellet, men med adgang fra værelserne. Det bliver muligt at hoppe i sin morgenkåbe på værelset og liste ned til kurbadet og alle de wellnessoplevelser der venter der. En særlig del af kurbadet bliver tagpoolen hvor man kan slappe af i 36 grader varmt vand og samtidig nyde udsigten over engene og Ringkøbing fjord. 

Lige nu er vi fuld gang med at lægge sidste hånd på det eksisterende wellnessområde, så hele området kan blive klar. På Kurbad Fjordgaarden glæder vi os til at kunne tilbyde nye behandlinger - saunaer, saltgrotte og lækre terapibade - et perfekt sted at finde RO. 

 

Vi er ambitiøse på dine vegne...

Vi vil gøre alt for at sikre dit næste besøg. Vil du vide mere om Kurbade Fjordgaarden og hvad du vil kunne opleve i vores nye Kurbad? 

Så kontakt os endelig med selv de mindste spørgsmål på tlf: 97 32 14 00