Vi åbner døren på klem. Bliv én af de første.

 

Vi åbner Kurbad Fjordgaarden den 29. maj 2020.

Vi åbner døren på klem. Bliv én af de første.

 

Vi ses i forsommeren 2020.

Vi åbner døren på klem - bliv én af de første i Fjordgaarden Kurbad...

Vidste du?
… at et af de allerbedste steder at finde ro og tanke ny energi er i naturen? Derfor har vi placeret vores kurbad og hotel lige midt i den vilde, vestjyske natur – med et væld af veje til ro.

Vi er vilde med RO.
Dét betyder ikke, at vi skal tie stille nu – tværtimod. Lad os i stedet dele vores første idéer om ro og vejene dertil. Herunder finder du vores fire forslag.
Til dig, og til dem, du tager et roligt break sammen med.

morgen RO - Gavebevis på morgenbuffet, bobler & entré

559,00 kr.

Aften RO - Kurbadsaften med middag - Gavebevis

599,00 kr.

RO for to - Ophold med entré til Kurbad Fjordgaarden

2.458,00 kr.

udsøgt RO - Ophold for to. To dage og to nætter.

5.198,00 kr.

Kurbad Fjordgaarden åbner den 29. maj 2020

Om ganske få måneder kan vi byde dig indenfor og allerede nu kan du sørge for at du bliver én af de første. Køb et af vores gavebeviser ovenfor og tilmeld dig nyhedsbrevet herunder - om ikke så længe er det tid til at booke.

Kurbad Fjordgaarden får et af Danmarks bredeste udvalg af spa og wellnessoplevelser og vi glæder os til at byde dig velkommen til en dosis vestjysk RO.

Lige nu står den nye bygning - med flotte detaljer og en fantastisk udsigt fra taget færdig. Du kan se frem til et Kurbad Fjordgaarden der kan tilbyde dig velvære og fordybelse i vestkystens naturlige vildskab.

 Visualisering af spa og wellnessområde

Den 29. maj åbner vi...

Vores kurbad bliver skabt dag for dag og de nye Spaoplevelser tager form. Det er dejligt og spændende at følge med i. Vi tager jævnligt billeder af de nye tiltag og gør vores bedste for at holde jer opdateret her på siden. På facebook og linkedin vil vi løbende lægge billeder og videoer op, så du kan følge med i de wellness og spaoplevelser vi kan tilbyde på Kurbad Fjordgaarden.

 

Forventningsfulde og utålmodige

Vi glæder os utrolig meget til at åbne Kurbad Fjordgaarden for Jer så I kan opleve alt det vi har gået og forberedt så længe. I kan være helt sikre på, at vi både er utålmodige og forventningsfulde. Det er meget svært at vente.

Kurbad Fjordgaarden kommer til at ligge øst for hotellet, men med adgang fra værelserne. Det bliver muligt at hoppe i sin morgenkåbe på værelset og liste ned til kurbadet og alle de wellnessoplevelser der venter der. En særlig del af kurbadet bliver tagpoolen hvor man kan slappe af i 36 grader varmt vand og samtidig nyde udsigten over engene og Ringkøbing fjord. 

Lige nu er vi fuld gang med at lægge sidste hånd på det eksisterende wellnessområde, så hele området kan blive klar. På Kurbad Fjordgaarden glæder vi os til at kunne tilbyde nye behandlinger - saunaer, saltgrotte og lækre terapibade - et perfekt sted at finde RO.