Sommeren 2020 slår vi dørene op til nye kurbadsoplevelser på Fjordgården

 

Er du klar til forkælelse?

Kurbad Fjordgården

Byggeriet er i fuld gang og siden første spadestik d. 23. april 2019 har det myldret med hårdtarbejdende håndværkere og maskiner på vores nye grund øst for hotellet.

Tegningerne er færdige og fundamentet er på plads, bygningen rejser sig, og Kurbad Fjordgården kan tilbyde vores gæster velvære og fordybelse i vestkystens naturlige vildskab.

 Visualisering af spa og wellnessområde

Følg med i byggeprocessen

At se byggeriet vokse er en spændende proces og der sker noget hver eneste dag på byggepladsen. Vi vil gøre vores bedste for at holde jer opdateret her på siden. På facebook og linkedin vil vi  løbende lægge billeder og videoer op, så i kan følge med i byggeriet.
Nederst her på siden vil i jævnligt kunne se nye videoer og billeder fra byggeriet.

Forventningsfulde og utålmodige

I kan være helt sikre på, at vi både er utålmodige og forventningsfulde. Det er meget svært at vente.

Undervejs er der skelsættende milepæle i byggeriet. Gennem hele sommeren foregår byggeriet øst for hotellet og man vil fra det nuværende poolområde kunne følge med efterhånden, som det det nye kurbad skyder til vejrs.

Fra 11. august er det tid til at inddrage det eksisterende wellnessområde i byggeriet, så hele området kan blive renoveret. På Kurbad Fjordgården glæder vi os til at kunne tilbyde nye behandlinger - saunaer, saltgrotte og lækre terapibade når det hele står færdigt. Under ombygningen af det eksisterende vil der ikke være adgang til poolområdet.

 

Vi er ambitiøse på dine vegne...

Vi vil gøre alt for at sikre dit næste besøg. Er du alligevel i tvivl om hvordan vores byggeri vil påvirke dit ophold hos os?

Så kontakt os endelig med selv de mindste spørgsmål på tlf: 97 32 14 00