Vi åbner døren på klem. Bliv én af de første.

 

Vi ses i forsommeren 2020.

Vi åbner døren på klem. Bliv én af de første.

 

Vi ses i forsommeren 2020.

Vi åbner døren på klem - bliv én af de første i Fjordgaarden Kurbad...

Vidste du?
… at et af de allerbedste steder at finde ro og tanke ny energi er i naturen? Derfor har vi placeret vores kurbad og hotel lige midt i den vilde, vestjyske natur – med et væld af veje til ro.

Vi er vilde med RO.
Dét betyder ikke, at vi skal tie stille nu – tværtimod. Lad os i stedet dele vores første idéer om ro og vejene dertil. Herunder finder du vores fire forslag.
Til dig, og til dem, du tager et roligt break sammen med.

RO - Gavebevis på entré til Kurbad Fjordgaarden

400,00 kr.

morgen RO - Gavebevis på morgenbuffet, bobler & entré

559,00 kr.

RO for to - Ophold med entré til Kurbad Fjordgaarden

2.458,00 kr.

udsøgt RO - Ophold for to. To dage og to nætter.

5.198,00 kr.

Kurbad Fjordgaarden åbner den 29. maj 2020

Om ganske få måneder kan vi byde dig indenfor og allerede nu kan du sørge for at du bliver én af de første. Køb et af vores gavebeviser ovenfor og tilmeld dig nyhedsbrevet herunder. Så sørger vi for at fortælle dig når det er tid til at booke.

Byggeriet har været i fuld gang siden første spadestik d. 23. april 2019, men rammerne tager form og snart er vi klar til at indrette Kurbad Fjordgaarden. 

Lige nu står den nye bygning - med flotte detaljer og en fantastisk udsigt fra taget færdig. Vi glæder os til at Kurbad Fjordgaarden kan tilbyde vores gæster velvære og fordybelse i vestkystens naturlige vildskab.

 Visualisering af spa og wellnessområde

Følg med i byggeprocessen

At se byggeriet vokse er en spændende proces og der sker noget hver eneste dag på byggepladsen. Vi vil gøre vores bedste for at holde jer opdateret her på siden. På facebook og linkedin vil vi løbende lægge billeder og videoer op, så i kan følge med i byggeriet.

Forventningsfulde og utålmodige

I kan være helt sikre på, at vi både er utålmodige og forventningsfulde. Det er meget svært at vente.

Undervejs er der skelsættende milepæle i byggeriet. Byggeriet foregår øst for hotellet og man vil kunne følge med efterhånden, som det det nye kurbad skyder til vejrs.

Lige nu er vi fuld gang med at inddrage det eksisterende wellnessområde i byggeriet, så hele området kan blive renoveret. På Kurbad Fjordgaarden glæder vi os til at kunne tilbyde nye behandlinger - saunaer, saltgrotte og lækre terapibade når det hele står færdigt. Under ombygningen af det eksisterende vil der ikke være adgang til poolområdet.