SKO & TORP - Koncertophold, middag og overnatning for 2 personer - 23. marts

Koncertophold med SKO & TORP på Generator i Ringkøbing d. 23.3 - 24.3 2018. Inkl 2 retters middag og overnatning på Hotel Fjordgården

Lager status

Udsolgt

2.198,00 kr.

Detalje om produktet

SKO & TORP - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING

Glæd jer til enndnu en skøn musikoplevelse d. 23. marts med SKO & TORP, der har trukket fulde huse på deres turnéer i Danmark de sidste år. Som et af landets absolut mest elskede livebands besøger de GENERATOR i Ringkøbing. Med sig har Sko/Torp sange fra adskillige årtier - helt fra at de i 1990'erne slog deres status fast som et af landets mest velansete orkestre.

Nyd en lækker toretters middag i Brasseriet på Hotel Fjordgården og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår. Efter en hyggelig koncert kan i hygge jer med en godnatdrink i hotellets bar hvorefter dynerne venter.

Koncert på GENERATOR - Ringkøbings nyeste spillested. Bare en kort gåtur fra hotellet.
Hotel Fjordgården inviterer til en koncertoplevelse i samarbejde med det lokale spillested GENERATOR, hvor lyden og omgivelserne er i top. 10 minutters gang fra hotellet. 

Koncert start kl. 20.00. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.00)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Koncert med SKO & TORP
2 retters menu fra a la carte kortet i Restaurant Brasseriet inden koncerten 
(Denne dag åbner Brasseriet kl 17)
Overnatning i delt dobbeltværelse
Godnatdrink i Brasseriet Bar efter bartenderens valg.
Morgenmadsbuffet

23. MARTS - 24. MARTS
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 1099,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her

 Om Sko & Torp:

Duoen, der slog sit navn fast med en tvist af amerikansk vestkyst, fyldte i foråret 2018 Generator med mange af deres store hits fra dengang og det var lige noget der passede publikum.

Citat fra sidste års omtale af koncerten. " Allerede fra takt fire i første nummer mærkedes begejstringen i form af taktfaste klapsalver tangerende til fællessang. Det er en fantastisk fornemmelse at opleve et så engageret bands musikalske udgydelser og udstråling smitte så voldsomt af på et lige så engageret publikum".

Respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt, og på den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra #skotorp7, som de har indspillet hen over sommeren 2018. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.

»Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier – men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren.