Pinot noir aften 8-9. november inkl. overnatning

Kom med på en vinrejse med Pinot Noir druen rundt i verden sammen med HJ Hansen og Hotel Fjordgården

3.298,00 kr.

Detalje om produktet

Pinot Noir aften inkl overnatning for 2

Kom med på en rejse rundt til verdens vinlande, når vi sammen med HJ Hansen oplever 10 flotte vine baseret på Pinot Noir druen. Det bliver en spændenede aften, hvor der bliver god mulighed for at smage de forskellige Pinot Noir vine op mod hinanden. 

Pinot Noir druen optræder som den primære drue i både rødvine, hvidvine og mousserende vine. Det giver vores køkkenchef, Nicklas Nielsen, god mulighed for at være kreativ, når han skal sammensætte den 5 retters menu, vi serverer på aftenen. I vil få mulighed for at smage på flere vine til mange af retterne, hvilket fremhæver forskellene mellem vinene i samspillet med maden.

Forvent en aften, hvor vin, mad og smag er i højsædet og hvor I sammen med resten af aftenens gæster kommer på en gastronomisk rejse med Thomas fra Hj Hansen og Kurt og Nicklas fra Hotel Fjordgården.

En af idéerne bag vores Pinot Noir aften er at man i fællesskab kan nyde vinen og dele oplevelsen med andre, hvorfor gæsterne sidder ved runde borde med op til 10 gæster pr. bord.

Vi har et begrænset antal pladser denne aften, så tøv ikke med at købe billet.

Kl. 14.30 Check-in
kl. 18.00 Pinot Noir aften
Overnatning i delt dobbeltværelse
Stor morgenmadsbuffet
kl. 10.30 Afrejse 

Velbekomme

Fredag 8. november kl 18.00
Pinot Noir aften inkl. overnatning for 2
Pris kr. 3.298,-

BOOK Pinot Noir aften uden overnatning kr. 1.199,- pr. person

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her