Pinot Noir aften 8. november

Kom med på en vinrejse med Pinot Noir druen rundt i verden sammen med HJ Hansen og Hotel Fjordgården

1.199,00 kr.

Detalje om produktet

Pinot Noir aften 

Kom med på en rejse rundt til verdens vinlande, når vi sammen med HJ Hansen oplever 10 flotte vine baseret på Pinot Noir druen. Det bliver en spændenede aften, hvor der bliver god mulighed for at smage de forskellige Pinot Noir vine op mod hinanden. 

Pinot Noir druen optræder som den primære drue i både rødvine, hvidvine og mousserende vine. Det giver vores køkkenchef, Nicklas Nielsen, god mulighed for at være kreativ, når han skal sammensætte den 5 retters menu, vi serverer på aftenen. I vil få mulighed for at smage på flere vine til mange af retterne, hvilket fremhæver forskellene mellem vinene i samspillet med maden.

Forvent en aften, hvor vin, mad og smag er i højsædet og hvor I sammen med resten af aftenens gæster kommer på en gastronomisk rejse med Thomas fra Hj Hansen og Kurt og Nicklas fra Hotel Fjordgården.

En af idéerne bag vores Pinot Noir aften er at man i fællesskab kan nyde vinen og dele oplevelsen med andre, hvorfor gæsterne sidder ved runde borde med op til 10 gæster pr. bord.

Vi har et begrænset antal pladser denne aften, så tøv ikke med at købe billet.

Fredag 8. november kl 18.00
Billet Pinot Noir aften
Pris kr. 1.199,-

Når du køber opholdet modtager du en kvittering fra os, der fungerer som billet til aftenen.