NIELS HAUSGAARD - Koncertophold, middag og overnatning for 2 personer - 17. januar

KUN 10 ophold for 2 til koncert med NIELS HAUSGAARD på Generator i Ringkøbing d. 17.1 - 18.1 2019. Inkl 2 retters middag og overnatning på Hotel Fjordgården

Lager status

Udsolgt

2.358,00 kr.

Detalje om produktet

NIELS HAUSGAARD - FOREDRAG, MIDDAG OG OVERNATNING

 "DU VED, HVAD JEG MENER."

Vær hurtig og få fat i de eftertragtede billetter til Niels Hausgaards show på GENERATOR i Ringkøbing. Find tiden og giv jer selv plads til gode grin og lækker mad i rolige omgivelser. Velkommen til koncertophold på Hotel Fjordgården.

Koncert start kl. 19.30. Siddende koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 18.30)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Koncert med Niels Hausgaard
2 retters menu på hotellet inden koncerten kl. 17.00 
(Der spises tidligt af hensyn til koncertstart)
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

17. JANUAR - 18. JANUAR
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 1.179,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Om Niels Hausgaard:

"Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår.
Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark.
Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:
Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

Koncert på GENERATOR - Ringkøbings nyeste spillested. Bare en kort gåtur fra hotellet.
Hotel Fjordgården inviterer til en koncertoplevelse i samarbejde med det lokale spillested GENERATOR, hvor lyden og omgivelserne er i top. 10 minutters gang fra hotellet." 

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her