Midsommergourmet 14. juni inkl. overnatning for 2 personer

Hotel Fjordgården indvier sommeren med 12 retter og 12 vine.

Lager status

Produktet er på lager

2.890,00 kr.

Detalje om produktet

Midsommergourmet - Hotel Fjordgården indvier sommeren med 12 retter og 12 vine.

Naturen spirer og gror i Danmark ved midsommer og det er den bedste grund i verden til at lave lækker og delikat mad. Råvarerne er rigelige og kan ofte hentes lige udenfor døren – i køkkenhaver, skove og krat.
Klare farver er det første der møder os når vi træder udenfor døren og allerede inden har duften af klitroser, hyld og havens blomster længe lokket med os.

Til havs vidner udvalget af fisk og skaldyr også om at solen og lyset er trængt ind i selv de fjerneste kroge.

Den 14. juni fejrer vi på Hotel Fjordgården sommeren og den skønne danske natur. Vi har hentet sæsonens friske råvarer ind og lader vores køkkenchef Nicklas Nielsen lege sig frem til en spektakulær midsommermenu bestående af 12 retter. 12 serveringer, hvor råvarens essens er i fokus og de 12 tilhørende vine er nøje afstemt for at fuldende smagsoplevelsen. 

Glæd jer til en spændende aften med intim stemning, hvor der er mulighed for mange forskellige smags oplevelser som imponerer både smagsmæssigt og visuelt.

Vi dækker op til hvert enkelt selskab, så tag afsted bare 2 eller et hold venner. Det sætter naturligvis en begrænsning for hvor mange gæster vi har plads til. Så man skal skynde sig at sikre sig en af de 40 pladser til arrangementet.

Opholdet er inkl:
2 billetter til Midsommergourmet
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

14. JUNI - 15. JUNI
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 1445,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE