Midsommergourmet 21. juni

Hotel Fjordgården fejrer sommersolhvervet med 24 retter og 12 vine.

Lager status

Varen er på lager

995,00 kr.

Detalje om produktet

Midsommergourmet - Hotel Fjordgården fejrer sommersolhvervet med 24 retter og 12 vine.

Naturen spirer og gror i Danmark ved midsommer og det er den bedste grund i verden til at lave lækker og delikat mad. Råvarerne er rigelige og kan ofte hentes lige udenfor døren – i køkkenhaver, skove og krat.
Klare farver er det første der møder os når vi træder udenfor døren og allerede inden har duften af klitroser, hyld og havens blomster længe lokket med os.

Til havs vidner udvalget af fisk og skaldyr også om at solen og lyset er trængt ind i selv de fjerneste kroge.

På midsommeraften den 21. juni fejrer vi på Hotel Fjordgården sommersolhvervet og den skønne danske natur. Vi har hentet sæsonens friske råvarer ind og lader vores køkkenchef Nicklas Nielsen lege sig frem til en spektakulær midsommermenu bestående af 24 retter én for hver times lys, på denne årets længste dag. Til de lækre retter udvælges 12 vine der serveres til retterne.

Glæd jer til en spændende aften med intim stemning, hvor der er mulighed for at opleve mange forskellige smags oplevelser som imponerer både smagsmæssigt og visuelt.

Pris pr. person: kr. 995,- 
D. 21. juni kl 18:00

Vi dækker op til hvert enkelt selskab i Brasseriet, så tag afsted bare 2 eller en et hold venner. Det sætter naturligvis en begrænsning for hvor mange gæster vi har plads til. Så man skal skynde sig at sikre sig en af de 40 pladser til arrangementet.