Wafande - Koncert, middag og overnatning for 2. 8. marts

KUN 28 billetter til koncert med Wafande på Generator i Ringkøbing d. 7.3 - 8.3 2020. Inkl 2 retters middag og overnatning på Hotel Fjordgården

Lager status

Produktet er på lager

1.938,00 kr.

Detalje om produktet

WAFANDE - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING

Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Se Mig I Dag”, ”Django”, ”En Anden” for bare at nævne nogle få.

Lækker sound, en smittende stemning og en karismatisk personlighed venter tilskuerne på GENERATOR i Ringkøbing når Wafande kommer på besøg søndag d. 8. marts. Vi sørger for at I får en hyggelig aften på hotellet lørdag med lækker mad som optakt og efter en god nats søvn med en lækker morgenbuffet, sørger Wafande for at søndagsstemningen kommer helt i top.

Nyd en lækker toretters middag på Hotel Fjordgården lørdag aften og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår søndag formiddag. 

Koncert på GENERATOR - Ringkøbings nyeste spillested. Bare en kort gåtur fra hotellet.
Hotel Fjordgården inviterer til en koncertoplevelse i samarbejde med det lokale spillested GENERATOR, hvor lyden og omgivelserne er i top. 10 minutters gang fra hotellet. 

Koncert start kl. 11.00. Stående koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 10.00)

Opholdet er inkl:
2 billetter til koncert med WAFANDE - søndag d. 8. marts
2 retters menu efter køkkenchefens valg på hotellet aftenen før koncerten 
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

7. MARTS - 8. MARTS
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 969,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her

 Om Wafande

"2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande – specielt efter hele tre sæsoner som coach i Voice Junior på TV2.

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.

Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang. Siden det guldcertificerede debutalbummet ’Du Ved Det’, udgivet på Universal Music i 2011, er den altid hårdtarbejdende sanger for længst trådt ud af undergrunden, og det er få danskere, der ikke kender Wafande og hans musik. I 2014 udgav Wafande sit andet fuldlængde album ’Nyt Land’. I 2015 udkom den soulede single ’Himlen for mig selv’ fra EP’en ’Grand Danois’ og blev straks Ugens Uundgåelige på P3."