SHU-BI or not SHU_BI - koncertophold med middag og overnatning for 2 personer

KUN 20 billetter til koncert med SHU-BI or not SHU_BI på Generator i Ringkøbing d. 21.9 - 22.9 2019. Inkl overnatning på Hotel Fjordgården

Lager status

Produktet er på lager

2.098,00 kr.

Detalje om produktet

SHU-BI or not SHU-BI KONCERT m/MIDDAG OG OVERNATNING

De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardspiller Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi.

Shu-bi or not Shu-bi gengiver Shu-bi-duas største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis det samme som i de kronede dage. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne.

Foruden de tre gamle "Shubber" består bandet af de to blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs, Karsten Lagermann(vok) og John Sørensen (bas)

Shu-bi or not Shu-bi skaber en fest over alt hvor de spiller, og hemmeligheden bag dette er, som de selv siger: “Vi' de eneste Shu-bi der dur!”

Nyd en lækker toretters middag på Hotel Fjordgården og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår. Efter en hyggelig koncert kan i hygge jer i hotellets bar hvorefter dynerne venter.

Koncert på GENERATOR - Ringkøbings nyeste spillested. Bare en kort gåtur fra hotellet.
Hotel Fjordgården inviterer til en koncertoplevelse i samarbejde med det lokale spillested GENERATOR, hvor lyden og omgivelserne er i top. 10 minutters gang fra hotellet. 

Koncert start kl. 20.00. Siddende koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.00)

Opholdet er inkl:
2 - retters middag på Hotel Fjordgården kl 17.00
2 billetter til SHU-BI or not SHU-BI
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

21. SEPTEMBER - 22. SEPTEMBER
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 849,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her