Koncertophold med Lis Sørensen 2 -3. november

Koncert i Vesterhavshallen i Ringkøbing med Lis Sørensen. Inkl. 2 retters middag og overnatning på Hotel Fjordgården

Lager status

Produktet er på lager

2.178,00 kr.

Detalje om produktet

LIS SØRENSEN! - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING

Vi kan i samarbejde med Vesterhavs Hallen og Rock i Ringkøbing præsentere ikke mindre end en fantastisk mulighed for at komme ind og opleve Lis Sørensens koncert den 2. november 2019.

I efteråret 2019 tager Lis Sørensen igen afsted solo med sine intime og festlige koncerter.

Efter en stor succes i ’Toppen af Poppen’ og en arena- og sommer turné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage til scenen med hendes eget stærke orkestre som består af Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.
Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene, som spænder fra Jersie Forsamlingshus til Det Kgl. Teater. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

I samarbejde med Rock i Ringkøbing tilbyder Hotel Fjordgården nu et koncertophold med middag, musik og overnatning. Arangementet foregår i Vesterhavshallen bare 20 min. gang fra hotellet. Efter en hyggelig koncert kan I hygge jer i hotellets bar, hvorefter dynerne venter.

Koncert start kl. 20.00. Siddende koncert unummererede. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.00)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Lis Sørensen i Vesterhavshallen
Fælles 2 retters koncertmenu efter køkkenchefens valg kl. 17.00
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

KONCERTOPHOLD MED LIS SØRENSEN 2. NOVEMBER - 3. NOVEMBER
FOR 2 PERSONER I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her