Tørfisk - middag, koncert og overnatning for 2. 11. December. UDSOLGT

Ophold for 2 til koncert med TØRFISK på Generator i Ringkøbing d. 11.12 - 12.12. Inkl 2 retters middag og overnatning på Fjordgaarden

Lager status

Udsolgt

2.098,00 kr.

Detalje om produktet

TØRFISK - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING

Med et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget er der garanti for både nye numre og gamle kendinge når TØRFISK spiller koncert på GENERATOR i Ringkøbing. Med deres album "Vi ligger vandret" fra 2017 og helt nye sange fra 2019 er der masser af godbidder at glæde sig til.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.

De er vestjysk musikgourmet leveret med alle de lokale ingredienser: Tør humor, salt luft og skæve karakterer, krydret med rigelige mængder af selvironi.

Nyd en lækker toretters middag på Hotel Fjordgården og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår. Herefter venter dynerne på hotellet og en lækker morgenbuffet. 

Koncert start kl. 20.00. Siddende koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.30)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Koncert med TØRFISK
2 retters menu på hotellet inden koncerten kl. 17.00 
(Der spises tidligt af hensyn til koncertstart)
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

11. DECEMBER - 12. DECEMBER
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 1.049,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Om TØRFISK:

"Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 19 CD’er, en del kassettebånd og LP’er i tidens løb og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet."

Besætningen lyder:

  • Egon Kirk (1962):    banjo, mandolin, sang
  • Anker Hviid (1961):     bouzouki, fløjte, harmonika, sang
  • Bent Bro (1961):     guitar, pizzabakke, sang
  • Bent Kirk (1958):     bas, sang

Fakta

Tørfisk (eller stokfisk) er usaltet fisk, som er naturligt tørret af sol og vind på et stativ eller (sjældnere) tørret i egentlige tørrerier. I den store verden er det for det meste torsk, som bruges til tørfisk. Det bruges også i Thyborøn, men den fisk som orkestret TØRFISK er opkaldt efter er en ising, som er den mest almindelige form for tørfisk på den jyske vestkyst. I daglig tale kaldet for en ”dabs” som er det engelske ord for ising.

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her