Marie Frank - koncertophold for to

KUN 5 ophold for 2 til koncert med Marie Frank på Generator i Ringkøbing d. 6.11 - 7.11 2020. Inkl 2 retters middag og overnatning på Fjordgaarden

Lager status

Produktet er på lager

1.898,00 kr.

Detalje om produktet

Marie Frank  - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING for to

Live præsenterer Marie Frank det bedste af de mange højdepunkter fra hendes fornemme bagkatalog og fra den danske udgivelse 'Kontinua'. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem.

Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne. Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet.

Nyd en lækker toretters middag på Fjordgaarden og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår. Herefter venter dynerne på hotellet og en lækker morgenbuffet. 

Koncert start kl. 20.00. Siddende koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.30)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Koncert med Marie Frank
2 retters menu på hotellet inden koncerten kl. 17.00 
(Der spises tidligt af hensyn til koncertstart)
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

6. NOVEMBER - 7. NOVEMBER
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 949,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Om Marie Frank:

"Marie Frank debuterede i 1999 med albummet ”Ancient Pleasures”, som tog både publikum og medier med storm. Den charmerende og karakteristiske sangerinde og sangskriver leverede stærke sange og hits som ”Symptom Of My Time”, ”Save A Little Love” og ”Heart Of Saturday Night”. Da musikåret ’99 blev gjort op ved Danish Music Awards, modtog Marie Frank priserne som Årets Danske Sangerinde og Årets Nye Danske Navn og for at have begået Årets Danske Popudgivelse. Via sit samarbejde med house-duo'en Brother Brown, markerede Marie sig også̊ på det internationale megahit ”Under The Water”. Nok var hun ny for den store offentlighed, men hun havde spillet på gaderne i ind- og udland i årevis og havde ad den vej høstet massevis af den slags erfaring der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer.'".

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her