Frank Sinatra Show - Koncert, middag og overnatning for 2. 17 -18. apr. 2021

Oplev den skønne musik med Thomas Lilleøre & Randers Big Band.

Lager status

Produktet er på lager

1.998,00 kr.

Detalje om produktet

FRANK SINATRA SHOW - KONCERT, MIDDAG & OVERNATNING FOR 2 

Den største crooner gennem tiden er Frank Sinatra og som en hyldest til ham tager Thomas Lilleøre & Randers Big Band rundt og spiller hans ikoniske sange med den helt rigtige Big Band sound og en fantastisk stemning. 

Bandet får i anledning af deres Ringkøbingbesøg selskab på scenen af bysbarnet Andrea Oehlenschlæger, der med sin smukke stemme vil bidrage til festlighederne

I samarbejde med Ringkøbing IF tilbyder Fjordgaarden nu et koncertophold med middag, musik og overnatning. Arangementet forgår i Vesterhavshallen bare 20 min. gang fra hotellet. Efter en hyggelig koncert kan i hygge jer i hotellets bar med en drink, hvorefter dynerne venter.

Koncert start kl. 17:30 Siddende koncert. Faste nummererede pladser, der inddeles så man kan sidde sammen og nyde den lækre mad og musikken.

Opholdet er inkl:
2 billetter til FRANK SINATRA SHOW med RANDERS BIG BAND i Vesterhavshallen.
3 retters menu under showet.
Godnatdrink i hotellets bar efter showet
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

17. APRIL - 18. APRIL 2021
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 999,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her

Om Frank Sinatra Show.

 "I 2012 indgik Randers Big Band et samarbejde med Thomas Lilleør. Thomas er ikke bare en fremragende sanger, men han har gjort det til sit speciale at imitere Frank Sinatra. Koncerter med RBB og Thomas er derfor ikke “blot” Sinatras musik, men man får søreme også lige mange af Franks vittigheder og andet godt med oven i hatten. Det er et uimodståeligt show, der genskaber stemningen fra en af Frank Sinatra’s allermest kendte koncerter “At The Sands”, hvor Frank Sinatra blev akkompagneret af Count Basies Big Band. Det er naturligvis noget af en arv at løfte for Thomas og RBB, men vi kan i hvert fald garantere en festlig aften."