Tina Dickow & Anders Agger - koncertophold 9 - 10. april

Ophold for 2 til koncert med Dickow & Agger i Ringkøbing d. 9-10. apr. Inkl 2 retters middag og overnatning.

Lager status

Udsolgt

2.238,00 kr.

Detalje om produktet

Tina Dickow & Anders Agger - Historietime i Vesterhavshallen

Oplev sangskriver og sanger Tina Dickow i et helt særligt setup, når hun med sin akustiske guitar går på scenen sammen med tv-journalist Anders Agger for at spille og fortælle finurlige anekdoter og pudsige skæbnehistorier bag hendes mange kendte sange.

I samarbejde med Ringkøbing IF tilbyder Fjordgaarden nu et koncertophold med middag, musik og overnatning. Arrangementet forgår i Vesterhavshallen bare 20 min. gang fra hotellet. Efter en hyggelig koncert kan i hygge jer i hotellets bar med en drink, hvorefter dynerne venter.

Koncert start kl. 19:30 Siddende koncert. Unummererede pladser - dørene åbner kl 18:30.

Opholdet er inkl:
2 billetter til TINA DICKOW & ANDERS AGGER i Vesterhavshallen.
kl. 17.00 -2 retters middag på Fjordgaarden inden koncerten.
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

9. April - 10. April
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 1.119,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her

Om Tina Dickow & Anders Agger

Fra Ringkøbing-Skjern Dagblad 3. feb 2020

 "Danske Tina Dickow-fans skal spejde langt efter koncerter med den 42-årige sanger og sangskriver i år. Lige nu er hun i Tyskland med sit band, men derefter er turnéplanen blank. Der er dog netop kommet et kryds i kalenderen torsdag 2. april, hvor Tina Dickow rykker ind i Vesterhavs Hallen i Ringkøbing.

Bag dette scoop står den lokale fodboldklub, Ringkøbing IF, hvor bestyrelsesmedlem Anders Agger i den grad har været manden, der har trukket i de helt rette tråde:

- Hun kommer med alt, hvad hun er ... og en akustisk guitar. Og hun gør det til fordel for fodboldklubben, siger Anders Agger.

Via sit job som dokumentarjournalist har han mødt Tina Dickow i forbindelse med et 'Indefra'-program på DR2, og hun er også tiltænkt et kapitel i en bog om kærlighed, som Anders Agger for tiden arbejder på.

Konceptet i Vesterhavs Hallen kommer til at minde meget om det, der var på tapetet, da Anders Agger og Poul Krebs i januar sidste år inviterede til 'Historie-time' samme sted:

- Hun er en sindssygt dygtig historiefortæller. Hun har set nogle billeder fra det med Krebs, og hun synes, det ser hyggeligt ud. Og så har hun bare en fin forståelse af det dér med at være frivillig og at skulle rejse penge til sin fodboldklub, tilføjer Anders Agger."