Kokketræf 27. feb. - Nicolaj, Nicolas, Nicklas & Casper

Oplev talentet fra 4 køkkenchefer på én aften. 27. februar

Lager status

Køb billet til Kokketræf

1.195,00 kr.

Detalje om produktet

Kokketræf - Nicolaj, Nicolas, Nicklas & Casper

Vores køkkenchef Nicklas Nielsen har fundet 3 gode kollegaer og vil sammen med dem skabe en aften med retter, de hver især bruger i hverdagen. Vores køkken bliver deres legeplads, og I kan godt glæde jer til nogle fantastiske smagsoplevelser. 

Kun 40 pladser. Først til mølle!

Den 27. februar byder vi jer på en unik mulighed for at opleve hvad 4 dygtige kokke fra den fremadstormende generation af dygtige talenter Danmark kan byde på lige nu. Danmark har længe gjort sig bemærket på det gastronomiske verdenskort. Flere flotte guldmedaljer til det danske kokkelandshold taler sit eget tydelige sprog. Denne aften vil I kunne møde nogen af dem og frem for alt SMAGE!

Køkkenchef for Brasseriet på Hotel Fjordgården Nicklas Nielsen vil som vært styre løjerne og i vil kunne møde alle 4 kokke i løbet af aftenen, når de præsenterer de forskellige retter.

De 3 gæstekokke er:

  • Nicolaj Christiansen - Køkkenchef på den anmelderroste Treetop, Munkebjerg hotel. Har været en del af kokkelandsholdets succes. 
  • Nicolas Min Jørgensen - Holdkaptajn for Kokkelandsholdet og tidligere køkkenchef på restaurant Substans, Stifter og medejer af det nyopstartede MIN mad
  • Casper Sundin - Har i sin karriere arbejdet på både Søllerød Kro, som køkkenchef hos Nordlandet og Restaurant Niels. Nu har han indgået et samarbejde med Estate coffee , hvor han introducerer topkvalitets råvarer som Valrhona Chokolade til sine kollegaer i branchen.

Kokketræf - Nicolaj, Nicolas, Nicklas & Casper kl. 18.00
5 retters menu m/ vine kr. 1.195 pr. person

Du kan også betale med dine Benefitspoint. Dette event koster  8365 point. KØB med benefitspoint 

Skift tilbage til vores almindelig webshop

Vi anbefaler at booke overnatning i forbindelse med arrangementet.