Klaus & Servants 7. september. Middag, musik og dans.

Et af Danmarks bedste live dansebands gæster Hotel Fjordgården

Lager status

Shop tekst når produktet er på lager

599,00 kr.

Detalje om produktet

Klaus & Servants - Middag, Musik & Dans 7. september

Et af Danmarks bedste live dansebands gæster Hotel Fjordgården d. 7. september…

Klaus & Servants fik prisen som Årets danske live-band i Boxen til det store show som Aller afholder hvert år.

Det er en stor ære og kompliment for bandet, der hele tiden i gang med spændende projekter og konstant involveret i udvikling af nye koncepter, der har til formål at underholde publikum.

På DK4 er de på med SYNG MED OG TIP ET HIT Shows – det er 4. sæson den populære udsendelse kører.

Med 40 albums udgivet siden 1971 samt mere end 15.000 mennesker over hele landet, der hver anden måned modtager nyhedsmail fra Klaus & Servants, er det forståeligt, at gruppen er vellidt af flere generationer.

Vi glæder os til at byde dem og mange danseglade gæster velkommen på Hotel Fjordgården.

Billetten til aftenen indeholder:

  • Adgang til Klaus & Servants på Hotel Fjordgården
  • 3 retters menu efter køkkenchefens valg kl 18.30
  • Morgenmadsbuffet

7. september
Pris: pr person kr. 599,- 

Du kan også betale med dine Benefitspoint. Dette ophold for koster 4.193 point. KØB med benefitspoint 

Skift tilbage til vores almindelig webshop

 

Køb din billet nu her via hjemmesiden eller ring på telefon 9732 1400. Vi kan også kontaktes på mail: rec@fjordgaarden.dk

Mere om Klaus & Servants:

Bandet er meget synligt i medierne – specielt efter at SYNG MED & TIP ET HIT på DK4 har taget Danmark med storm. Det er Karin Strand-Holm, der er vært, og Klaus & Servants er husorkester i de 22 udsendelser, der er lavet.

På de populære DansktopCruise Shows, som DK4 sender fra DFDS færgen København-Oslo er det ligeledes Klaus & Servants, der er det musikalske bolværk – så det er ikke så mærkeligt, at Klaus – både med og uden Servants – har meget at se til.

På live-fronten er Klaus & Servants’ FLOOR SHOW en massiv succes – det gi’r virkelig stemning, når bandet går rundt blandt publikum med trådløse mikrofoner og ditto instrumenter. Nærhed, humør og ”duet” med publikum er noget, folk tænder på. Så når dansen skal i gang, er æggene lagt til en fantastisk aften.
Målrettet indsats gennem mange år gør, at man til et arrangement med Klaus & Servants altid oplever publikum med hænderne oppe over hovedet – alle er med på de to taktfaste klap, som kendetegner ”Herstedvester” – og stemningen er høj, mens perler fra den mangeårige CD-produktion leveres humørfyldt iblandet internationale 60’er, 70’er og 80’er hits.