Anika aakjær - koncertophold for to. 25 September

KUN 10 ophold for 2 til koncert med ANNIKA Aakjær på Generator i Ringkøbing d. 25 september. Inkl 2 retters middag og overnatning på Hotel Fjordgården

Lager status

Produktet er på lager

2.098,00 kr.

Detalje om produktet

ANNIKA AAKJÆR - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING for to

De fleste kender hende nok fra den yderst gennemførte og meget morsomme gengivelse af den kvindelige cyklus til ZULU Comedy Awards, MEN Annika Aakjær har meget mere på hjerte end blot at bidrage til OBS (Oplysninger til Borgerne om Samfundet).

Hun er en talentfuld sanger der, med humor og et energisk band, kan levere underholdning og god musik til en hel aften. Hendes optræden i "Toppen af Poppen" på TV2 gav blot et lille indblik i hendes betragtelige talent Glæd jer til at opleve hende på GENERATOR. 

Nyd en lækker toretters middag på Hotel Fjordgården og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår. Herefter venter dynerne på hotellet og en lækker morgenbuffet. 

Koncert start kl. 20.00. Siddende koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.30)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Koncert med ANNIKA AAKJÆR
2 retters menu på hotellet inden koncerten kl. 17.00 
(Der spises tidligt af hensyn til koncertstart)
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

25 september - 26 september
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 1.049,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Vil du shoppe med dine Benefits-point? Skift til vores point-shop.

Ser priserne mærkelige ud? Skift til vores almindelige webshop.

Om ANNIKA AAKJÆR:

"Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Lige nu arbejder hun på ny musik og tager til foråret 2020 på en ny turne med hendes band.
Når den værste vinter er forbi, fylder jeg tourbussen, med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen. Efter en mere indadvendt efterårsturne er jeg frisk på at gå ud i foråret med lidt større armbevægelser og præsentere en masse nye sange og dem af de gamle jeg selv bedst kan li.
Annika Aakjær har udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes’erne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner'".

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her