Amarone aften d. 24 april kl. 18.00

Amaroneaften med 5 fantastisk retter fredag d. 24 april 2020

Lager status

Shop tekst når produktet er på lager

895,00 kr.

Detalje om produktet

Amarone aften 

De verdenskendte Amaronevine fra Valpollicella i Italien har vi med stolthed haft på vinkortet gennem mange år og det er blevet en tradition, hvert år at hylde dem med en italiensk aften.

Men amaronevinene har et bredt og varieret spektrum, der betyder at man som kok ikke behøver at holde sig til det klassiske italienske køkken for at finde harmoni mellem mad og vin.

Fredag d. 24. april afholder vi Amaroneaften, hvor vores køkkenchef Nicklas Nielsen og hans dygtige team i køkkenet får lov til at lege med retterne. 

Forvent en aften, hvor vin, mad og smag er i højsædet og hvor i sammen med resten af aftenens gæster kommer på en gastronomisk rejse.

Vi har et begrænset antal pladser denne aften, så vent ikke for længe med at købe billet.

Se menuen her:

Forret:
Rimmet kammusling med agurk blanquette, verbena og æbler
(2018 soave sosteggiola)

Mellem ret:
Braiseret kalvespidsbryst med varme krydderier og malt
(2015 amarone zironda)

Hovedret:
Oksemørbrad med grønne asparges, saltbagt blomkål og marv sauce
(2011 calcarole DOC Amrone)

Ost:
Et udvalg af Arla Unika oste med sprødt og garniture
(2014 Rizzardi 3cru Amarone)

Dessert:
45% bahibe chokolademousse med passionsfrugt cremeux og chokolade sorbet
(Recioto de soave)

Fredag d. 24 april 2020

Billet Amaroneaften Pris kr. 895,- inkl. 5 retter og 5 forskellige vine.

Husk at booke med overnatning for kun 1370,- pr. person 

Når du køber opholdet modtager du en kvittering fra os der fungerer som billet til aftenen.

Tanken bag vores Ameroneaften er at man i fællesskab kan nyde vinen og dele oplevelsen med andre, hvorfor gæsterne sidder ved runde borde med op til 10 gæster pr. bord.