Historisk inspireret ophold 4 - 5. oktober for 2

Få Vestjyllands smukke natur som ramme, når du sammen med en personlig guide følger de autentiske spor tilbage til 2. Verdenskrig.

Lager status

Shop tekst når produktet er på lager

3.798,00 kr.

Detalje om produktet

HISTORISK INSPIRERET OPHOLD 4 - 5. oktober 2018

Historisk inspireret ophold
- I et smuk natur med god mad og hyggelige rammer.

Sporene fører dig tilbage til historien om de allierede piloter, der styrtede ned i Vestjylland, om de tyske soldater der boede i Atlantvoldens bunkere og modstandsmanden Kaj Munk i Vedersø. Omgivet af bunkerne, med vinden i håret og til lyden af den gyngende marehalm smager du en autentisk frokost, der giver dig oplevelsen af at være tilbage under krigen. Om aftenen er der god tid til at nyde en lækker middag i dejlige omgivelser på Hotel Fjordgården i Ringkøbing, hvor du også overnatter.

Program: 

Dag 1: Vi mødes på Hotel Fjordgården Kl. 10. Herefter kører vi sammen med guiden i bus til Ringkøbing Museum, Houvig-Fæstningen (hvor vi spiser frokost) og Kaj Munks Præstegård. Dagen slutter kl. 17 på Fjordgården, hvor der er middag. 

Dag 2: Efter morgenmaden på Hotel Fjordgården kører vi kl. 10 i egne biler til Lyngvig Fyr. Her er der rundvisning og frokost. Programmet slutter Kl. 13.

(Check-in på værelserne er muligt fra kl. 14.30)

Se en præsentation af opholdet

Overnatning
Fra kl. 06.00-10.00 Stor morgenbuffet
Check ud senest kl 10.30.

Ønsker du at forlænge opholdet, enten ved at komme dagen før, eller blive en dag ekstra koster dette: 425 kr. pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Endvidere er der mulighed for at bestille dagens steak eller dagens fisk inkl. kaffe og sødt: 225 kr. pr. person. (Dette skal bestilles forud)  
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde forplejning søndag aften, da Brasseriet har søndagslukket.  

4. oktober - 5. oktober
Pris: pr person i et dobbeltværelse kr. 1.899,-
Samlet pris for 2 personer kr. 3798,-

Pris pr. person i enkeltværelse kr. 2154,-
Ønskes enkeltværelse kontakt venligst Camilla Bülow på tlf: 97 32 14 00.

Begrænset antal pladser