Rikke Thomsen - koncertophold 24 - 25. april

KUN 10 ophold for 2 til koncert med RIKKE THOMSEN på Generator i Ringkøbing d. 24.4 - 25.4 2020. Inkl 2 retters middag og overnatning på Hotel Fjordgården

Lager status

Produktet er på lager

1.758,00 kr.

Detalje om produktet

RIKKE THOMSEN - KONCERT, MIDDAG OG OVERNATNING

Det blæser fra syd og vinden har skønne toner og ægte "synnejysk" med sig. Rikke Thomsen har taget dialekten fra sin hjemegn til sig og står nu bag et album, der emmer af autencitet.

Rikkes sangskrivning er på een og samme gang yderst moderne singer/songwriter-pop og traditionsrig visesang, der sammenlagt skaber en levende og nutidig lyd - med stærke rødder. Siden udgivelsen af pladens single “Åltins Koldt i København” er det kun gået én vej: fremad! Rikke Thomsen er pludselig et navn på alles læber - ikke blot i Sønderjylland.

Nyd en lækker toretters middag på Hotel Fjordgården og tag herefter den korte tur til GENERATOR, hvor koncerten foregår. Herefter venter dynerne på hotellet og en lækker morgenbuffet dagen efter. 

Koncert start kl. 20.00. Siddende koncert. (Dørene til salen åbnes ca. kl. 19.00)

Opholdet er inkl:
2 billetter til Koncert med RIKKE THOMSEN
2 retters menu på hotellet inden koncerten kl. 17.00 
(Der spises tidligt af hensyn til koncertstart)
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

24. APRIL - 25. APRIL
PRIS PR. PERSON INKL OVERNATNING: KR. 1.049,- 
I DELT DOBBELTVÆRELSE

Kontakt receptionen til: 97 32 14 00 hvis du ønsker at opgradere.
Mulighed for upgrade til Businessværelse pr. nat 200 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.

Ta' hunden med på opholdet. Vælg et af vores 6 hyggelige hundeværelser. Læs mere her

Om RIKKE THOMSEN:

"Omve’n hjemve, det æ hva Æ hæ..
for Æ mangle den do var,
den do var og it dæ.."

Sådan synger Rikke Thomsen på det der er hendes nye pladeudgivelse “Omve’n Hjemve”. Det er seks sange på sønderjysk - om hjemstavn, kærlighed, længsel og ophav. Rikke er vokset op i Blans, gik på Eckersberg Friskole, hvor musiklæreren Bettina var særligt opmærksom på hende og med tiden fik hende lært at spille guitar. Guitaren blev det vigtigste redskab i Rikkes liv - et liv, der siden barndommen i Sønderjylland, har spredt hende for alle danske vinde og ofte også ud i en følelse af ingenmandsland. Men rodløshed - den har hun aldrig mærket.
For i sproget har hun altid haft et hjem. I synnejysk er der rod. Derfra verden altid går. Sønderjysk er den bedst bevarede egnsdialekt i Danmark. Vi er stolte over æ sproch og ønsker den bevaret for altid.

Med “Omve’n Hjemve” er det Rikkes ønske, at bidrage til en sønderjysk sangskat, der kan blive et samtaleemne ved kaffebordet hos de ældre, noget at smile i bilen over på køreturen hos de unge - og en måde at præsentere synnejysk på for forældre til små børn. Sangene er skrevet med den sønderjyske lune, som kun vi kender den."