Gavebevis Hverdagsromantik

Nyd hinanden - også i hverdagen. Køb et gavebevis og Spar 600 kr. Grib chancen for et afbræk midt i al travlheden. Hotel Fjordgården giver jer muligheden for at tage hinanden i hånden og slippe afsted til forkælelse. Med et gavekort til Hverdagsromantik får I lækker mad, afslapning og wellness - til en ganske særlig hverdagspris.

2.998,00 kr. 2.427,56 kr.

Detalje om produktet

Køb et gavebevis til Hverdagsromantik. Tag afsted mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag og nyd en overnatning i delt dobbeltværelse, 3 retters middag i Brasseriet og en kombineret par-behandling hos Fjordens Wellness med hot stone massage og cocoon spabehandling. Under hele opholdet er der fri adgang til vores poolområde med jacuzzi, alm. og infarød sauna.
Næste morgen kan I sætte tænderne i vores lækre morgenbuffet.

Hotel Fjordgården ligger naturskønt tæt på Ringkøbing Fjord og har man lyst til at nyde naturen kan man slendre ned gennem sivene til Vonåen i hotellets baghave. På hotellet kan man også låne cykler og derved komme ned i den hyggelige købstad Ringkøbing eller langs Ringkøbing fjord til Vesterhavet.  

Vi tilbyder dette forkælelsophold til en særlig hverdagspris (normalpris kr. 1499,- pr. person)

Pris pr. person kr 1.199,-  Spar 300 kr pr. person

Pris for gavebeviset kr. 2398,00

Opholdet indeholder:

  •          1 x Overnatning på et dobbeltværelse
  •          2 x Stor morgenbuffet
  •          1 x par wellness og spabehandling (hot stone og cocoon)
  •          2 x 3-retters middag i restauranten

Derefter er der fri adgang til pool-området.

Dette ophold er kun tilgængeligt i en begrænset periode og kan kun købes via vores webshop

Mulighed for tilkøb af forkælelseskurv 300 DKK per værelse
Forkælelseskurven indeholder frisk frugt, en flaske mousserende vin, en lille gave, samt morgenkåber og tøfler der vil ligge klar til jer.

Gavebeviset er hurtigt klar

Man kan selv nemt printe vores gavebevis. Vi sender gavebeviset direkte på mail, der herefter kan åbnes og printes på A4 - papir. Layoutet er sat fint op så det kan printes på begge sider af papiret, hvilket giver et fint resultat, der nemt kan foræres væk som gave. Herunder kan man se et eksempel på gavekortet.