Gavebevis Hundeophold - for 2 personer + 1 hund

Ta' hunden med på en hyggelig overnatning på Hotel Fjordgården. Køb et gavekort og book når I har lyst, eller forær det til en anden, der gerne vil have hunden med på ferie.

1.399,00 kr.

Detalje om produktet

Ta' hunden med på en hyggelig overnatning på Hotel Fjordgården. Med et gavebevis til et hundeophold kan I booke 1 af vores 6 hyggelige hundeværelser, hvor det ikke kun er de 2-benede, der får en seng at sove i. Vi hygger om jer alle og sørger for vand og madskåle på værelset, samt en blød hundepude til menneskets bedste ven.

Det hele står klar på værelset når I kommer.

Til værelset hører en lukket terasse, samt en hyggelig lukket gårdhave, hvor man kan få strukket alle 4 ben og evt. møde andre hunde fra de andre hundeværelser.

Vi tager godt imod jer når i ankommer i receptionen, hvor der er en kurv med hundelegetøj at vælge fra samt en lille godbid ovenpå rejsen.

Check ind kl. 14.30
Check ud kl. 10.30

Inkl.

Overnatning for 2 personer på hundeværelse
Stor morgenbuffet
Hundepude
Mad og vandskål på måtte
Hundelegetøj
Praktisk hundepakke med poser og lidt hundekiks
Egen lukket terasse
Lukket gårdhave (deles med 6 værelser)
 

Gavebeviset er hurtigt klar

Man kan selv nemt printe vores gavebevis. Vi sender gavekortet direkte på mail, der herefter kan åbnes og printes på A4 - papir. Layoutet er sat fint op så det kan printes på begge sider af papiret, hvilket giver et fint resultat, der nemt kan foræres væk som gave. Herunder kan man se et eksempel på gavekortet.