Job på Fjordgaarden
Ledige stillinger

Vil du være en del af holdet på Fjordgaarden?

RO til det fortravlede liv

Fjordgaardens aktiviteter, gæsterelationer og samarbejdet blandt medarbejderne bygger på vores DNA, RO.

For at gøre denne værdi mere håndgribelig, har vi formuleret fem underliggende værdier, vi har in mente, når vi tager vores uniform på. 

RESPEKT - NÆRVÆR - ÆRLIG - BÆREDYGTIG - AMBITIØS

Disse værdier er grundfundamentet i alt, hvad vi fortager os – derfor er det vigtigt, at DU kan se sig selv i disse værdier og efterleve dem i hverdagen.

 

Herunder kan du se de stillinger, der for øjeblikket er ledige på Fjordgaarden. Du er altid velkommen til at kontakte afdelingslederen i den relevante afdeling, hvis du ønsker flere oplysninger.

Direktør

Vi søger en direktør med en solid branchemæssig baggrund og med bred driftsforståelse, gerne fra en tilsvarende privatejet hotelvirksomhed. En god handlekraftig købmand

Du har gode resultater med dig i bagagen er hotellets ansigt udadtil, der samtidig kan udvikle hotellets salg og markedsføring lokalt, regionalt og nationalt

Er en dygtig, synlig og motiverende leder der prioriterer at inddrage sine kolleger for at sikre stabilitet i gæsteoplevelsen. En empatisk teamleder

Skriv til bestyrelsesformand Martin Stubkjær msm@fjordgaarden.dk

Assisterende køkkenchef

Vi søger lige nu en kreativ og ansvarlig assisterende køkkenchef, der ikke er bange for at tage ansvar.

Vi tilbyder en selvstændig fuldtidsstilling – hvor du sammen med det øvrige køkkenteam forventes at skabe unikke resultater, og fokus er på kvalitet.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet at sikre en god anvendelse af alle råvarer, du bliver medansvarlig for at hygiejnen er i top, egenkontrol systemer osv. og sammen med køkkenchefen har I ansvaret for og fokus på at medarbejdertrivslen er i top.

 

Læs mere om stillingen her

Assisterende restaurantchef

Vi søger lige nu en dygtig og fleksibel assisterende restaurantchef, der ikke er bange for at tage ansvar. Du vil blive en del af ungt, dynamisk og stærkt samarbejdende team, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Som assisterende restaurantchef på Fjordgaarden, bliver du en del af et stærkt dedikeret team der går efter at drifte og udvikle hotellet. Vi tilbyder en arbejdsplads med stor rummelighed, gensidig respekt og åben dialog.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet af at sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne, at hjælpe til med de daglige opgaver, så som varebestilling, egenkontrol osv.

Læs mere om stillingen her og se de forskellige arbejdsopgaver

Fjorgaarden søger dygtig og engageret receptionist

Vi er i en rivende udvikling, vi leder efter den helt rigtige receptionist til at yde service og værtskab på højt niveau. 

Fjordgaarden arbejder ind i en fremtid med udvikling og mange spændende forandringer, dertil har vi brug for fagligt ambitiøse, ærlige, nærværende medarbejdere. Din arbjedsopgaver vil blandt andet være: 

- Modtagelse og servicering af gæster, samt daglige rutiner i receptionen, ind- og ud-check af gæster og besvare mails og telefonhenvendelser.

Er du vores nye receptionist? 

Skriv til receptionchef Susanne Avery på sma@fjordgaarden.dk

Kok

Vi søger lige nu en kreativ og fleksibel kok, der ikke er bange for at tage ansvar. Du vil blive en del af ungt, dynamisk og stærkt samarbejdende kokketeam, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor gæster, gode kolleger, professionalisme, udvikling og kvalitet er i fokus. Du bliver en del af et dynamisk hotelteam, som medvirker til at opretholde et højt serviceniveau og tager ansvar i hverdagen for at give vores gæster unikke øjeblikke.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da køkkenteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, og a la carte og snart kurbadsophold.

Læs mere om stillingen og se, hvordan du søger her

Kokkeelev

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, hvor gæster, gode kolleger, professionalisme, udvikling og kvalitet er i fokus. Du bliver en del af et dynamisk hotelteam, som medvirker til at opretholde et højt serviceniveau og tager ansvar i hverdagen for at give vores gæster unikke øjeblikke.

Vi søger en kokkeelev der er ny skæring på branchen, klar på nye udfordringer. Med masser af gå på mod, og em stor interesse for madlavning.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da køkkenteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, og a la carte og kurbadsophold.

Læs mere om stillingen her

Overtjener

Vi søger lige nu en dygtig og erfaren overtjener, der ikke er bange for at tage ansvar. Du vil blive en del af ungt, dynamisk og stærkt samarbejdende team, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor gæster, gode kolleger, professionalisme, udvikling og kvalitet er i fokus. Du bliver en del af et dynamisk hotelteam, som medvirker til at opretholde et højt serviceniveau og tager ansvar i hverdagen for at give vores gæster unikke øjeblikke.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne, være medansvarlig for at hygiejnen er i top og hjælpe med de daglige opgaver.

 

Læs mere om stillingen og se, hvordan du søger her

Tjener

Vi søger lige nu en dygtig og fleksibel tjener, der ikke er bange for at tage ansvar. Du vil blive en del af ungt, dynamisk og stærkt samarbejdende team, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder en selvstændig fuldtidsstilling – hvor du sammen med det øvrige team forventes at skabe unikke resultater, og fokus er på kvalitet. 

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne og at du med tæt samarbejde med restaurantchefen sørger for at restauranten er strømlinet og der er styr på den daglige gang.

Læs mere om stillingen som tjener

Fuldtids runner til restaurant og bar

Vi søger efter dygtige og passioneret medarbejder, der brænder efter at være en del af et hotel i vækst og udvikling.

Vi tilbyder et professionelt, men uhøjtideligt, arbejdsmiljø, hvor vi tager et fælles ansvar for opgaverne og passer på hinanden.
Du bliver en del af en dynamisk og travl arbejdsplads i spændende udvikling med vores nye kurbad i fokus.

Dit arbejde bliver alsidigt og varieret, da tjenerteamet arbejder med alt fra konference, events, selskaber, og a la carte.

Læs mere om stillingen her

Kurbadsvært og -værtinde

Kurbad Fjordgaarden søger nye værter og værtinder.

Vi tilbyder en stilling med en alsidig hverdag hvor værtskab og service er i højsæde.

Dine arbejdsopgaver består blandet andet af at tage imod vores gæster og servicere gæster i kurbadscafé og kurbadsområde. 

 Du vil blive en del af et team hvor nærvær og holdånd er grundelementerne i en travl men alligevel rolig afdeling.

Læs mere om stillingen her

Uopfordrede ansøgninger

 Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Du kan sende din ansøgning til vores mail: rec@fjordgaarden.dk

Skriv gerne i emnefeltet, hvilket job du søger. f.eks.  tjener/deltid- så vi kan sende den videre til vores afdelingsledere.