Presseside

Presseside for Hotel Fjordgaarden

Hos Fjordgaarden er pressen altid velkommen og vi får ofte omtale i dagens medier. Her har vi samlet et kort overblik over Fjordgaarden og siden opdateres løbende med udvalgte artikler fra den seneste tid.

Fakta

- Fjordgaarden blev opført 1967 og havde da 25 værelser
- Stedet er blevet renoveret flere gange, og har nu 98 værelser til vores overnattende gæster
- Fjordgaarden tilbyder møde- og konferencefaciliteter og danner rammen om livets store fester. Uanset om det gælder forretning eller forkælelse leverer vi en firestjernet oplevelse med gastronomi i højsædet og et kurbad placeret midt i den vestjyske natur
- Fjordgaarden vandt Danish Beauty Awards 2022 i kategorien Årets Bedste Spa
- Fjordgaarden er certificeret med Green Key, ReFood mærket, har Det Økologiske Spisemærke i bronze og er partner med Vild med Vilje

Jysk Fynske Medier

d. 18. november 2022

I april vandt Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing prisen som årets spa ved Danish Beauty Awards 2022. Hotellet har siden åbningen i 1967 været det førende hotel i den vestjyske købstad og gennemgik for blot to år siden stedets største transformation. Til kurbadshotel.

Læs her

Dagbladet Ringkøbing Skjern

d. 6. november 2022

- Den 29-årige Nicklas Porsing er gift med ukrainsk-fødte Vitalina Chekil, og parret er flyttet ind i et nybygget rækkehus i Kloster, hvor den lille familie også tæller 10 måneder gamle Elijah. Manden i huset har stået i køkkenet som kokkeelev på den slags københavnske Michelin-restauranter...

Læs her

Dagbladet Ringkøbing Skjern

d. 24. september 2022

- Jeg fandt det meget charmerende. Kurbadet det er spot on. Det er godt, at det ikke er et spabad, hvor der ofte er mere larmende elementer. Kurbadet kan det dér med at få gæsterne til at finde roen, siger Ole Olsen om oasen, der kører med en aldersgrænse på 16 år. 

Læs her

Kristeligt Dagblad

d. 7. juli 2022

"I kurbadshaven står drivhuse på rækker og er indrettet som en slags hvilehuse med plads til to på en magelig briks og kig til himlen. Et andet sted, hvor man kan studere himlen er i havens råhvide hængekøjer."

 

Læs her

Isabellas

d. 1. juli 2022

Her kan du geare helt ned midt i den vestjyske natur omgivet af vild vesterhavsvind og blomstrende vildskab. Fjordgaarden er nemlig partner med Vild med Vilje, og restauranten, som baserer menuen på råvarer fra vestjyske leverandører, har også Det Økologiske Spisemærke i bronze.

 

Læs her

HORESTA

d. 29. juni 2022

"Vi er meget glade for, at det netop er Ole, der skal overtage roret på Fjordgaarden. Han er en erfaren leder, der i høj grad afspejler og kan videreføre Fjordgaardens værdier."

Læs her

Dagbladet Ringkøbing-Skjern

d. 30. april 2022

"Der er ingen grund til at tage til Vejle eller København, hvis du vil forkæle dig selv med en tur i Danmarks bedste kurbad. Fredag aften vandt Hotel Fjordgaarden nemlig den fornemme pris ved Danish Beauty Awards"

Læs her

COSTUME

d. 8. april 2022

”Efter behandlingen kunne jeg mærke, at jeg havde fået tanket helt op på velvære-kontoen"

Læs her

Dagbladet Ringkøbing-Skjern

d. 23. december 2021

"Anita manglede julemad til 25 udsatte og sårbare vestjyder - men så ringede Hotel Fjordgaarden"

Læs her

ChriChri

d. 7. december 2021

"Med blødere hud og et mere afslappet sind fortsatte vi efterfølgende vores osen i spaen, indtil dagens ultimative højdepunkt ventede os (ja, det er store ord, når man både har fået champagne, chokolade og kropsbehandling!). Vi skulle nemlig en tur i kurbadssuiten."

Læs her

Alt for Damerne

d. 16. september 2021

"Langt væk fra storbyens puls, helt ude mod vest, hvor fjorden ligger omgivet af store strandenge, findes roen. Her findes et åndehul, hvor den vilde vestjyske natur møder moderne komfort.

Læs her

Familie Journal

d. 9. august 2021

"I selve kurbadet er der flere saunaer at vælge imellem, der er fugtig varme i dampbadet, og det store kurbadsbassin medmassagedyser og kig til den stride marehalm, der gror vildt og urørt uden for de store glaspartier, er som skabt til at læne sig tilbage, nyde lidt luksus og tilbringe resten af dagen i en badekåbe."

Læs her

Jyllands Posten

d. 31. juli 2021

"fra kanten af det opvarmede bassin på taget af den nybyggede spa er der udsigt over Ringkøbing Fjord og åen Vonå, en godt 6 km lang å, der afvander Stadil Fjord. Kun fuglene over os og en morgenfrisk løber på stien nedenfor bryder stilheden."

Læs her

Berlingske

d. 30. juni 2021

"Her er flere typer saunaer, bassiner og diverse behandlinger. Stilen er ‘lidt rå’ for ‘det skal ikke være for poleret’, mener direktøren. »Vi har taget naturens materialer med ind:
du møder sten, træ, is og ild, når du bevæger dig rundt.
"

Læs her

Avisen Danmark

d. 13. maj 2021

"Man føler sig nemt både vægtløs og tidløs i Hotel Fjordgaardens luksuriøse kurbad, hvor varme og vand afspænder kroppen og giver ro i hovedet. Kurbadsbassinet er 34 grader varmt. Og langs væggen er dyser, som går i gang af sig selv. Dykker man under vandet med hovedet, kan man høre afslappende musik."

Læs her

Femina

d. 13. oktober 2020

"Trænger du til sjælefred, klar hud og at sove som en baby? Kurbadet på Fjordgården i Ringkøbing er leveringsdygtig. Tag med til et dejligt sted, hvor det handler om ”RO”. Og forkælelse selvfølgelig."

Læs her

Magasinet Psykologi

d. 22. september 2020

"De enorme åbne vinduer fra gulv til loft betyder, at man føler sig i ét med den rå natur udenfor. Vi ligger i hver sit badekar fyldt med friskpresset
havtorn-saft, (det er godt for huden og immunforsvaret), og med rosenblade flydende rundt i overfladen."

Læs her

Kontakt

Mangler du information, billeder eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt vores brand- og

bæredygtighedsmanager på cmb@fjordgaarden.dk eller tlf. 97321400.

Kurbadsophold Kurbadsdag