Udsøgt madRO - 5 retter med overnatning

Gastronomiophold ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Udsøgt madRO - ophold med 5 retter for to

Fra havet, fra haven, gården og engene... Tag på en smagfuld tur med vores dygtige kokke som guider. På din tallerken vil du finde nøje udvalgte råvarer, der alle har fået en kærlig og gennemtænkt behandling i køkkenet. 

Et gastronomisk ophold for to. Tag dig tid til hver mundfuld og få madRO.

Book Udsøgt madRO

Smag på Fjordgaardens køkken. Rustik loungestemning og en køkkenchef der seks gange om året sammensætter nye og spændende menuer med afsæt i HAV, FJORD, KYST & HEDE. Smag, få RO på og find oplevelser hos os.

På hotellet bliver I indlogeret i et af vores klassiske dobbeltværelser. I kan frit slå jer ned i loungen, benytte baren eller låne en af vores cykler. En tur i naturen ved Ringkøbing Fjord giver masser af energi og en dyb indånding af den friske luft gavner enhver - året rundt.

Hvis det regner låner vi Jer gerne en paraply i receptionen. 

Kokkene sammensætter 5 retter, der bliver serveret i vores restaurant. I skal blot slappe af, finde RO og nyde maden.

Nyd livet - og velbekomme!  

Opholdet indeholder:
Kl. 14.30 Check-in
Cocktail i baren
5 retters gastronomimenu i restauranten
Overnatning i delt dobbeltværelse
Stor morgenmadsbuffet
kl. 10.30 Afrejse 

Opholdet er på standardværelse. Der er mulighed for opgradering til businessværelse som er ca. dobbelt så stort, med sofaarrangement samt udgang til enten en lille balkon eller terrasseområde for 200 DKK. Det er en god ide af reservere dette på forhånd, af hensyn til værelsesledighed.


Priser fra kr. 1.050,- pr. person

Priserne kan variere over højsommeren og weekender.

Book Udsøgt madRO

Køb et gavebevis til et Udsøgt madRO for 2

Ikke ankomst på søndage
Mulighed for tilkøb af adgang til kurbad for kun 300 kr. i hverdage og 400kr. i weekender ved køb af et ophold. ( adgang for børn over 16år i kurbadet)
Der er mulighed for tilkøb af forkælelseskurv, som vil være på værelset ved ankomst. Indhold: Bobler, frugt, chokolade, tøfler og morgenkåbe (til låns) 350 kr.
Enkeltværelsestillæg: 255 kr.