Vild RO
Blæst, sol, hav og sand - ophold i Vestjylland

Vildskab er også RO

Brusende bølger, susende vind i træerne, varmt sand mellem tæerne, det kolde gys fra Vesterhavet.

Naturen har store kræfter og det kan vi ofte både høre og mærke her i Vestjylland. Vi ser dens ekstreme kræfter.

Man bliver forundret og fanget ind af bruset og når det sker får kroppen og hovedet RO. Der er højt til himlen herude og plads til at få hovedet blæst godt igennem. For når vi mærker med kroppen, smager salten på læberne, holder hovedet fri.

Læs mere

Sommerferie i Danmark - ferie ved Vesterhavet. Det er stranden, solen og havet vi kan mærke i kroppen når vi siger de ord højt.

Fjordgaarden har plads til Jer - til udflugter, miniferier, pauser og dasen i liggestole. Vi ligger lige ved fjordene og bare 10 minutter fra Vesterhavet og så kender vi 100 små steder man kan tage hen, hvis man vil opleve det hele - lidt for sig selv.

Sommer i Danmark ved vestkysten

Ja tak. Helst lige nu - lad os komme afsted!

Vælg mellem vores sommerophold og find det der passer bedst til dig.

Vi glæder os lige så meget til at hilse sommeren velkommen. Vestkysten er unik i Danmark. Ingen steder er naturen som her længst mod vest og derfor er det yndet feriemål for mange.

Kom bare! Vesterhavet venter...

Vælg sommeren ved vestkysten

Vild RO - Golfophold

Frisk blæst, duft af hav og højt til himlen... Slå ud fra nogle af Danmarks vestligste tees og se bolden flyve. Bare husk at tage højde for vinden.

Der er styr på gastronomien, værelserne er klar og på banerne er de klar til din hole in one, ealge eller hvis det driller, en birdie.

Se vores golfopholf her...

Naturens kræfter forklaret

I koncentreret form er naturens mange muligheder samlet hos vores nabo Naturkraft. 

Naturkraft er en arena, hvor naturens fascinerende kræfter sættes i spil. Gennem leg og udfordringer får I en helt ny oplevelse af den vestjyske natur.

Book dit Naturkraftophold her...

Tank energi og find RO ved vestkysten

"Fjordgaarden ligger længst mod vest i Danmark. Vi er omringet af store vidder, fjord og ikke mindst Vesterhavet som er skabt til at opnå RO året rundt.

Naturen hersker og er et kraftværk - en helt unik genopladningsstation som alle kan besøge, når batterierne er ved at være brugt op."
- Brian Madsen, Direktør