madRO
Gastronomiske ophold på Fjordgaarden

Tag Jer tid - sæt Jer til bords på Fjordgaarden

Fra kutter til køkken og fra jord til bord. Hvert skridt på vejen er vigtigt... 

... når der laves mad i køkkenet på Fjordgaarden. For vi vil sikre os at I får den bedst mulige madoplevelse. MadRO er vores bud på en gastronomisk oplevelse. Et ophold hvor I, som vores gæster, kun skal tænke på smag og velvære. Jeres oplevelse er det vigtigste og derfor vælger vi vores råvarer med omhu.

Læs mere

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og det giver os høj kvalitet at arbejde med.

I køkkenet tager vi os kærligt af råvarerne og sørger for at de når frem til dig med smag og kraft i behold. Lokale råvarer giver os et godt og friskt udgangspunkt. De fortjener respekt og gør det muligt for os at tænke bæredygtigt lige fra producenten til din tallerken.

madRO - ophold med tre retters middag

Book madRO

Tag afsted og tag Jer tid. Find den hos os på Fjordgaarden og kom ind i vores restaurant til 3 retter mad - lavet med omhu af sæsonens råvarer. Sæt jer til bords og oplev madRO - bagefter venter en overnatning og en skøn morgenbuffet inden dagens oplevelser.

Omgivet og inspireret af vestjysk natur, vand og vind tilbyder vi jer en dosis ro midt i hverdagens vildskab.

 

Fra 779 kr.  pr. person
*Pris i delt dobbeltværelse


Vælg mellem vores forskellige værelseskategorier ved booking

Tag dig tid til madRO - læs mere.. Forær madRO som gave

Gastronomi på Fjordgaarden

"Forvent en nærværende og lokal restaurant, der bruger mange råvarer fra lokale producenter - et bæredygtigt vestjysk bidrag med stor smag. Råvarerne har krav på respekt og når vi arbejder med dem, fremhæver og udvikler vi smagene til unikke oplevelser" - Brian Madsen, Direktør