Detox January
Afsæt tid til dig selv og forkæl både krop og sind

Spaophold med RO for sjæl og sind

Tag afsted og forkæl dig selv og en du holder af med et spaophold, hvor der er fokus kun på dig. Nyd roen og lad dit hoved blive tømt for hverdagens stress og larm, men du flyder rundt i kurbadsbassinet. 

Når du booker dit spaophold på Fjordgaarden i Ringkøbing, er der mange forskellige attraktioner og oplevelser, der venter på at blive opdaget og udforsket.
År efter år kommer gæster fra nær og fjern og besøger hotellet i Ringkøbing for at nyde den vilde og fantastiske natur, byen er omgivet af.

 

Bred kurbadspalette

Når du ankommer til Fjordgaarden, kan du glæde dig til at starte dit ophold i det prisvindende Kurbad. Oplev varmen fra de mange saunaer,
følelsen af vandets temperaturer, lyde og indretninger i de forskellige bassiner. Nyd udsigten fra tagterrassens fjordbassin og mærk naturen
omkring dig i vores udendørs faciliteter. Vores spa byder på en bred palette af faciliteter.

Gå på opdagelse i Kurbadet

Gastronomi i højsædet

Velvære er mange ting. Også mundrette oplevelser på en velkomponeret tallerken. Vores kokke sammensætter nøje udvalgte råvarer med omtanke og omhu, så du blot kan læne dig tilbage og nyde resultatet. Vi har gennemtænkt hvert måltid og taget vores lokale leverandører med ind i køkkenet, for at kunne sikre den bedste oplevelse af Vestjylland. Fjordgaarden har Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60% af vores mad og drikkevare er økologiske. 

Sæt dig til bords og få en oplevelse.

Se vores aftenkort her

Oplev den vestjyske natur

Få frisk luft til hovedet!

Den omliggende natur er værd at udforske for at tanke ny energi. Uanset om du bedst lader op ved at være aktiv eller sidde og nyde udsigten, så garanterer vi,
at du kommer hjem udhvilet og med ny energi til hverdagens opgaver. Du finder cykler på hotellet som du kan låne, hvis du vil cykle en tur langs fjorden. Vi kan også være behjælpelige med at anbefale diverse ruter eller attraktioner i nærheden.

Et spaophold på Fjordgaarden giver de perfekte rammer til afslapning og RO. Tag en velfortjent pause hverdagens fortravlede liv og nyd tiden til hinanden. Book dit ophold i dag og få RO og nærvær


Bred kurbadspalette


Unikke behandlinger


Gastronomi i højsædet

Vild vestjysk natur

Praktiske oplysninger 

Morgenmad
Mandag – Fredag                   06.00 – 10.00
Lørdag - Søndag                    07.00 – 10.30

Check-ind og -ud

Du kan checke ind på værelset fra kl. 14:30. 
Check ud senest kl. 10.30.

Annullering

Reservationen kan annulleres frem til kl. 18:00 dagen før ankomst. Herefter forbeholder vi os til retten til at fremsende faktura på første nat.

Aldersbegrænsning 

Du skal være fyldt 16 år og ifølge med en voksen for at få adgang til kurbadet.

Bar & Lounge
Åbent døgnet rundt.

Restaurant
Mandag til lørdag kl. 17.30 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 21.30

Hund på værelset
Det er muligt at medbringe hund, hvilket skal oplyses ved booking.

Hund koster 200 kr. per nat.