KøbenhavnerRO
Oplev den vilde vestjyske natur og nyd varmen i det prisvindende kurbad

Book tid til RO og afslapning

Træk dig tilbage fra det hektiske storbyliv og nyd for en stund roen i vores vestjyske oase. Der er inden grund til at overtænke eller planlægge. Vi har sammensat den perfekte afslapning til dig fra København - så det eneste du skal gøre er at vælge en dato. 

Med et ophold ved vestkysten har du rig mulighed for at opleve Vestjylland, udforske kurbadet og bare nyde tilstedeværelsen i de forskellige saunaer og bassiner og komme helt ned i gear.

KøbenhavnerRO indeholder:

- Ophold med overnatning i lækkert dobbeltværelse
- Adgang til Kurbadet fra kl. 11:00 på ankomstdag til afrejse
- Badekåber og tøfler på værelset
- Forkælelseskurv på værelset med mousserende vin, chokolade og frugt
- 3-retters veltilberedt menu i vores restaurant begge aftner
- Stor morgenmadsbuffet
- Bobler og caviar som starter til middagen på ankomstdagen
 

priser starter fra 5.668 kr.* for to personer i et Economy værelse

Vælg mellem vores forskellige værelseskategorier ved booking

 Opholdet kan bookes med ankomst i perioden d. 01-10-2023 til og med d. 31-10-2023

               Book nu             

 

**Energitillæg for kurbadsophold med overnatning er dkk 60,- per værelse per overnatning. Tillægget afregnes ved betaling i receptionen ved afrejse.

Spaophold i Vestjylland

I Ringkøbing i Vestjylland er du omringet af den vilde smukke natur, Vesterhavet og de mange attraktioner og oplevelser, vestkysten gemmer på.

Når du booker dit spaophold på Fjordgaarden i Ringkøbing, er der mange forskellige perler og oplevelser, der kun venter på at blive opdaget og udforsket.
År efter år kommer gæster fra nær og fjern tilbage for at nyde den vilde vestenvind, havets brusen og den fantastiske natur.

Bred kurbadspalette

Når du ankommer til Fjordgaarden kan du glæde dig til at starte dit ophold i det prisvindende Kurbad. Oplev varmen fra de mange saunaer,
følelsen af vandets temperaturer, lyde og indretninger i de forskellige bassiner. Nyd udsigten fra tagterrassens fjordbassin og mærk naturen
omkring dig i vores udendørs faciliteter. Vores spa byder på en bred palette af faciliteter.

Gå på opdagelse i Kurbadet

Fjordgaarden Kosmetologi

Velkommen til vores eksklusive kosmetolog, der er placeret nede ved kurbadet. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger. I de rolige omgivelser kan du forvente en personlig og professionel service, der giver dig mulighed for at slappe af og blive fornyet. Vores dygtige kosmetologer leverer skønhedsbehandlinger af højeste kvalitet.

Uanset om du ønsker en afslappende ansigtsbehandling, en voksbehandling, farvning af bryn eller Shellac opfylder de dine individuelle behov og ønsker. Vi anvender kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at du opnår en optimal effekt og føler dig fornyet.

Gå på opdagelse her

Gastronomi i højsædet

Velvære er mange ting. Også mundrette oplevelser på en velkomponeret tallerken. Vores kokke sammensætter nøje udvalgte råvarer med omtanke og omhu, så du blot kan læne dig tilbage og nyde resultatet. Vi har gennemtænkt hvert måltid og taget vores lokale leverandører med ind i køkkenet, for at kunne sikre den bedste oplevelse af Vestjylland.  

Sæt dig til bords og få en oplevelse.

Oplev den vestjyske natur

Den omliggende natur er værd at udforske for at tanke ny energi. Uanset om du bedst lader op ved at være aktiv eller sidde og nyde udsigten, så garanterer vi,
at du kommer hjem udhvilet og med ny energi til hverdagens opgaver.

Du kan også hop på cyklen og tag en cykeltur. En cykeltur i det vestjyske byder på skønne dufte, en let vind, fuglekvidder i ørene og udsigt til skøn og vild natur så langt som øjet rækker. Der er mange forskellige cykelruter, både korte ruter og længere heldagsruter som Hedeturen på ca. 126 km.
Se anbefalinger til forskellige cykelruter her.

Et spaophold på Fjordgaarden giver de perfekte rammer til afslapning og RO. Tag en velfortjent pause hverdagens fortravlede liv og nyd tiden til hinanden. Book dit ophold i dag og få RO og nærvær


Bred kurbadspalette


Unikke behandlinger


Gastronomi i højsædet

Vild vestjysk natur