Forårsforkælelse
Træk stikket, indånd foråret og nyd RO for to i det prisvindende kurbad

Forårsforkælelse med RO for to

Ahh, endelig er foråret kommet. Nyd den spirende årstid eller påskens skønne feriedage med kurbadsopholdet RO for to. Inviter, den du holder af til en velfortjent dosis ro. På Fjordgaarden får I tid til forkælelse, gode madoplevelser og komplet afslapning i den Vestjyske Natur. 

En dag i kurbad med bløde badekåber og friske snacks, vild vestjysk natur og dit foretrukne selskab…
En aften med god mad, lidt godt at drikke og TID - bare til være og mærke.

 

BOOK RO FOR TO

 

Fra 7. november 2022 kan RO for to bookes med ankomst mandag til lørdag.

RO for to indeholder

  • Adgang til Kurbadet fra kl. 12:30 til kl. 10:30 på afrejsedagen
  • Check-in fra kl. 14:30 (mulig check-in kl. 12:30, hvis værelset er klar)
  • Kurbadskit: Badekåber, håndklæde, badetøfler
  • 3-retters middag efter årstidens råvarer
  • Overnatning i et lækkert dobbeltværelse
  • Stor morgenmadsbuffet

 

Fra 7. november 2022 kan RO for to bookes med ankomst mandag til lørdag.

 

**Energitillæg for kurbadsophold med overnatning er dkk 40,- per værelse per overnatning fra d. 1/7 2023. Afregnes ved betaling i receptionen ved afrejse.

BOOK OPHOLD

Spaophold med RO og varme

Lad bare mundvigene blive oppe. For næsten ligegyldigt, hvad ro er for dig, har Fjordgaarden svaret og rammerne.

 

Dyk ned i det prisvindende kurbadsunivers, saunaer, pools inde og ude og læn dig tilbage, mens du drømmer dig langt væk - helt ud til os og din næste kurbadsoplevelse. Gå til bords i restauranten, hvor kokkene har forberedt menuen, og du skal kun vælge, hvad I helt vil skåle i. 

 

Tag et afbræk fra hverdagens travlhed og nyd et spaophold på Fjordgaarden, hvor du får tid til at forkæle dig selv og en du holder af.

EfterårsRO er et ophold med en overnatning, hvor du har rig mulighed for at opleve Vestjylland, udforske kurbadet og bare nyde tilstedeværelsen i de forskellige saunaer og bassiner.

Vores spa er placeret på kanten af Ringkøbing Fjord og midt i den vestjyske natur. Tilbring dagen i bløde badekåber og mærk varmen, vandet og de forskellige dufte omkring dig. Efter en tur i den Finske Sauna og et Koldt Gys, kan du gå i vores kurbads Café, hvor du finder et udvalg af økologiske drikkevarer og snacks.

I vores lounge og bar finder du forskellige spil, der er ild i pejsen, vores bartendere er klar til at mikse dig en drink og sørger for den rolige og hyggelige stemning, der skal være under et efterårsophold.

 

Kurbadsophold i Vestjylland

Vores hotel i Ringkøbing ligger tæt på byen, naturoplevelser og attraktioner, så der er noget for enhver smag. Naturen i og omkring Ringkøbing er altid flot, uanset hvordan vejret er. Med et spaophold i Ringkøbing kan du opleve naturen helt tæt på fra vores spa, fra stranden eller gå en tur ved fjorden.

Efter en frisk gåtur kan du med fordel gå ned i vores spaafdeling og nyde varmen i kurbadsbassinet og herefter forkæle kroppen i den infrarøde sauna.

Til aften byder vi dig til bords i restauranten med en velkomstdrink og en tre-retters middag, der er lavet med årstidens økologiske råvarer.

 

Lidt ekstra forkælelse?

I forbindelse med dit kurbadsophold i Vestjylland, har du mulighed for at tilføje ekstra ro til dit ophold. I vores spaafdeling tilbyder vi et udvalg af forskellige ritualer i kurbadssuiten, hvor du kan nyde tosomheden og ROen i vores populære C-Vitaminboost med cocktails og snacks.

I vores restaurant i Ringkøbing har du også mulighed for at forkæle dig selv med lækker caviar eller en tilhørende vinmenu til den tre-retters middag.

Praktiske oplysninger 

Morgenmad
Mandag – Fredag                   06.00 – 10.00
Lørdag - Søndag                    07.00 – 10.30

Check-ind og -ud

Du kan checke ind på værelset fra kl. 14:30. 
Check ud senest kl. 10.30.

Annullering

Reservationen kan annulleres frem til kl. 18:00 dagen før ankomst. Herefter forbeholder vi os til retten til at fremsende faktura på første nat.

Aldersbegrænsning 

Du skal være fyldt 16 år og ifølge med en voksen for at få adgang til kurbadet.

Bar & Lounge
Åbent døgnet rundt.

Restaurant
Mandag til lørdag kl. 17.30 – 22.00
Køkkenet lukker kl. 21.30

Hund på værelset
Det er muligt at medbringe hund, hvilket skal oplyses ved booking.

Hund koster 200 kr. per nat.