Ophold og events

Hotel Fjordgården kan mere end levere rammerne om en dejlig overnatning. Vi arbejder ihærdigt for at kunne udfylde den ramme med gode oplevelser til vores gæster. Flere gange om året arrangerer vi i samarbejde med lokale kræfter forskellige kulturelle oplevelser, der har sit udgangspunkt her på hotellet.

Her til venstre kan I blive inspireret til jeres næste besøg på Hotel Fjordgården. Vi har gode tilbud på oplevelser og ofte kan en allerede hyggelig aften blive til et ophold til en meget favorabel pris.

Musik, natur, historie og gastronomi

Koncerter og foredrag på hotellet med lækker mad har gennem de sidste par år været en fast del af Hotel Fjordgården. Det er altid en fornøjelse at modtage glade og spændte gæster, der er klar til en spøndende aften, og vi lægger os i selen for hver eneste gæst skal få en god oplevelse.

Lige udenfor hotellet ligger den vestjyske natur. Fjordene, havet og klitterne er på alle tider af året en udflugt værd. På hotellet kan man låne cykler og derigennem komme helt tæt på naturen.

Historien er synlig i de hyggelige små gader i Ringkøbing og langs Vestkysten har bunkerne siden 1945 været et vidne om begivenhederne under 2. verdenskrig. Hotel Fjordgården arrangerer flere gange om året i samarbejde med lokale kræfter historiske ture rundt i området.

Golf nær Vesterhavet

Hotel Fjordgården ligger med sin placering i Ringkøbing, centralt ift. flere af landets bedste baner. Vi ved hvad der skal til for at Golfturen bliver en succes og har et godt samarbejde med golfklubberne i området og Golfruten.dk

 Kampagner

Vi afholder naturligvis også nogle fantastiske kampagner på Hotel Fjordgården. Hvert år sælger vi eksempelvis godt ud af vores tilbud på henholdsvis Black Friday og Julegavekort, perfekt til enhver, der gerne vil have det gode tilbud. 

 

Gå til webshop tilbud 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små