Booking

Ankomst
Afrejse
Book nu
Kontakt Webshop


Teambuilding for virksomheder

Styrk sammenholdet og boost motivationen på din arbejdsplads med et teambuildingkursus på Hotel Fjordgården.

Tag dine kolleger og medarbejdere med på et kursus i teamudvikling eller teambuilding. Vi tilbyder en række teambuildingaktiviteter i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Sammen skræddersyr vi et program, der passer til jeres behov og ønsker.

Kontakt os

Teambuilding på Hotel Fjordgården

Vi samarbejder med Fieldmore - kurser og events, der har stor erfaring og et bredt udvalg af både indendørs og udendørs teambuildingaktiviteter. De kan blandt andet tilbyde droneracing, cocktail class, deepwater task force og mange andre spændende og udfordrende aktiviteter. Alle medarbejdere kan få udbytte af en mødedag eller et konferenceophold med Fieldmore.  

Facilitering:

Tiden er vigtig og dyrebar, den skal bruges rigtigt!
De rigtige beslutninger skal træffes, effektiviteten holdes, der skal arbejdes målrettet og holdes en høj energi.
Derfor er det nødvendigt at faciliterer og ikke bare lede møderne. Hvad enten det gælder at generer nye ideer, skære ind til kerneydelsen eller andet vil I med facilitering fra Gro Indefra blive de aktive.
Deltagerne engageres i at producere forslag, lave skitser, planer, prioriterer og udvælge og lave konkrete fremadrettede handleplaner.

Udflugter i historien:

Hotel Fjordgården ligger bare få kilometer fra mange historiske seværdigheder og vi har rigtig gode erfaringer med, i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Museum, at indbygge udflugter til blandt andet de gamle bunkere fra 2. verdenskrig i en spændende mødedag.

Utraditionel teambuilding:

Opklar et mord eller et røveri. Hjælp hinanden med at efterforske og opklare en forbrydelse. Et underholdende spil der egner sig godt som utraditionel underholdning ved firmaarrangementer eller som et afbræk i et møde. Lykke & Co ankommer med rekvisitter og sørger for i løbet af nogle timer at guide jer gennem en spændende kriminalhistorie, som efterforskere, retsmedicinere og kriminalteknikere. 


Pauseaktiviteter:

Få ny energi i pauserne
Du kan skabe ny energi og dialog på mange måder.  Vi har samlet nogle forslag til dig her. Ønsker I specielle event-, teambuilding- og samarbejdsaktiviteter i forbindelse med jeres møde eller konference, så er vi klar med masser af inspiration og idéer.

Vil du gerne vide mere om gode pauseaktiviteter?
Kontakt konferencekoordinator Camilla Bülow på tlf. 97 32 14 00 eller ved at sende hende en mail på rec@fjordgaarden.dk, hvis du ønsker en snak om jeres næste møde eller konference.

Tag en pause i naturen
Vi er utrolig stolte af den natur, der er en del af hotellet. Og naturen skal opleves. Når du besøger Hotel Fjordgården finder du ro - ro til fordybelse og til at koble af. Vi ved af erfaring, at vores mødegæster tager herfra med gode resultater. Vi tror på, at en kombination af frisk luft og vores mangeårige erfaring har en finger med i spillet.

Prøv en anderledes frokost
Nyd en stående frokost. Det giver mødedeltagerne mulighed for at snakke med mange forskellige under frokost.

Tag en runde golf
Afslut dagen med en runde golf. Ryk samarbejde og den gode sank ud under åben himmel. For den øvede såvel som nybegynderen.

Prøv gastronomisk teambuilding
Kom tættere på dine kolleger, og tag med vores dygtige køkkenchef en tur i køkkenet. Sammen tilbereder I en lækker gourmetmiddag. Det er en sjov og god måde at booste holdånden og jeres evner til at samarbejde.

Styrk sammenholdet med vinsmagning
Gå på opdagelse i vinens univers. Der er mulighed for at hente fagpersoner ind, som kan fortælle om forskellige, spændende vine. Det er en anderledes oplevelse, som vil give jeres medarbejdere en masse at snakke om og styrke sammenholdet.

Forkæl medarbejderne med en spa- og wellnessoplevelse
Brug spa- og wellnessafdelingen som pauseaktivitet midt på dagen, som start til dagens faglige indhold eller som afslapning efter en aktiv dag. Det giver mødedeltagerne mere energi, bedre læring og øget koncentration.

Kontakt os

Udpluk af samarbejdspartnere:

 

 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små