Booking

Ankomst
Afrejse
Book nu
Kontakt Webshop

Lokaleoversigt over hotellet

Det handler om at finde helt rigtig lokalestørrelse, når du skal afholde et møde, kursus eller konference. Er lokalet for stort, skaber det en upersonlig stemning. Er lokalet for småt, er pladsen for trang.

Se en oversigt over hotellets møde- og konferencelokaler her (pdf)

På Hotel Fjordgården har vi over 20 forskellige lokaler at vælge imellem, som alle er forskellige i størrelse og udformning. Lige fra mindre mødelokaler til vores største lokale med plads til 350 mennesker.

Læs om de forskellige konferencepakker, vi tilbyder

Indretning og udstyr

Alle lokaler har vinduer og udstyret med moderne AV-udstyr og trådløst internet. Når du booket et mødelokale hos Hotel Fjordgården har du under hele opholdet adgang til teknisk assistance. Det sikrer dig et problemfrit møde eller konference. Har du specielle ønsker til indretningen af mødelokalet, er vi naturligvis behjælpelige med dette.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige lokale?
Eller vil du gerne se vores faciliteter? Du er altid velkommen til at kontakte vores konferencekoordinator Trine på tlf. 97 32 14 00 eller ved at sende hende en mail på trine@fjordgaarden.dk. Trine er konferencekoordinator og har været ansat på hotellet siden 2011, så hun ved, hvad der skal til for at holde et godt møde.

 

 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små