Booking

Ankomst
Afrejse
Book nu
Kontakt Webshop

Møder og konferencer i Jylland

Sæt de rigtige rammer til jeres næste kursus, møde eller konference
At finde det rigtige sted til dit næste møde eller konference er en vigtig faktor for et vellykket arrangement. På Hotel Fjordgården, unikt placeret i den vestlige del af Jylland, har vi i mere end 50 år hjulpet virksomheder - store som små - med at planlægge og arrangere møder, kurser og konferencer. Fra helt små møder med kun nogle få deltagere til store konferencer med flere hunderede personer har vi mødelokalerne, som dækker alle behov. Vi ved derfor, hvad der skal til for at skabe de rigtige rammer, der gør, at jeres kursister eller mødedeltagere får det maksimale udbytte. 

 

Mødelokaler med alt inkluderet

Vi hjælper dig fra start til slut
Tillid er en vigtig brik i et godt samarbejde. Du skal have tillid til os og regne med, at vi holder det, vi lover. Vi stiller kort sagt alt det til rådighed, du har brug for at afholde et effektivt møde eller kursus. Vores unikke beliggenhed, moderne faciliteter og gode mad gør samtidig, at dine kursister får en god oplevelse, som de vil huske. Og som medarrangør at søger vi for, at der er styr på alle de små detaljer, som til sammen gør den store forskel.

Oplevelser ud over det sædvanlige
Hotel Fjordgården er også en oplevelse udenfor mødelokalet. Der er rig mulighed for, at mødedeltagerne kan opleve den fantastiske natur rundt om hotellet. Vi er selvfølgelig også klar til at rådgive jer, så du og dine gæster kan få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder:
•  Teambuildingaktiviteter
•  Lokale oplevelser
•  Oplev naturen

Se et udvalg af vores mødepakker

 

 

OPLEVELSER I RINGKØBING

Købstaden med de røde tage har masser at tilbyde.

LIVETS FESTER

Vi arrangerer alle slags fester ...

FAMILIEFERIE I VESTJYLLAND

Oplevelser for både store og små