Bryllup
Dit livs store fest

Bryllupsfest i kyndige hænder

Et bryllup er en fest for livet - og (måske) den vigtigste fest, du kommer til at holde. Når du om 5 år, 10 eller 15 år ser tilbage på den store dag, skal du se tilbage på en uforglemmelig dag...

Et bryllup er noget, I skal drømme om

Læg trygt jeres fest i vores professionelle hænder. Et bryllup er noget, I skal drømme om. Det er ikke noget, der skal fylde jeres tanker med bekymringer. Vi er med jer hele vejen og sikrer, at alle detaljer er på plads til den store dag. Vi kombinerer vores faglige viden og mange års erfaring til at skabe en fantastisk bryllupsfest for jer og jeres gæster. Læn jer tilbage, og nyd dagen med gode venner og familie. Vi sørger for alle detaljerne.

BOOK din vigtigste fest

Skræddersyet til jeres smag og ønsker

Finder I ikke det, I leder efter i vores menu- eller vinkort, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen kan vi komponere en menu, skræddersyet til jeres smag og ønsker.

   √ Valg af selskabslokale
   √ Reservation af værelser
   √ Menukort
   √ Bordopstilling
   √ Borddækning- og pynt
   √ Blomsterdekorationer
   √ Betjening og servering
   √ Oprydning

Læs mere om hotellets værelser her

Få en rundvisning på hotellet

Rammerne skal være helt rigtige på din bryllupsdag. Ring til receptionen på tlf. 97 32 14 00, og aftal tid til en rundvisning på hotellet. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på rec@fjordgaarden.dk

Overnat på hotellet
Når brudevalsen er overstået, og natmaden spist, kan i trække jer tilbage til et dejligt hotelværelse på Hotel Fjordgården.

Læs mere om hotellets værelser her

Kontakt os og hør nærmere

Vi tilbyder altid...

 

Produkt ikke fundet
Produkt ikke fundet
Produkt ikke fundet
Produkt ikke fundet